Chcete ušetřit při čtení čas? Stáhněte si aplikaci Feedly

Zajímá vás dění kolem vás? Jak ale na internetu vybrat ty správné zprávy z informačního šumu a ušetřit čas hledáním? Zkuste aplikaci Feedly.

Možná se také občas přistihnete přitom, že jste přelouskali článek, který jste přitom vlastně vůbec číst nechtěli. V tom je RSS čtečka Feedly dokonalá. Budete se díky ní totiž lépe soustředit. Podle inteligentního algoritmu vyhledá novinky z relevantních zdrojů, které vás opravdu zajímají.

Mezi uživateli se těší opravdu velké oblibě. Dostanete totiž obsah z vašich oblíbených kanálů – zpravodajských webů, různých blogů, ale i sociálních sítí. Appka také umožňuje otevírání článků v nové kartě v prostředí aplikace. A to bez nutnosti přecházet do webového rozhraní prohlížeče. Samozřejmostí je pak snadné ovládání. Aplikace je dostupná pro uživatele operačních systémů iOS i Android.

Ušetřete s balíčky O2 Spolu

Appku už máte staženou a šetříte svůj čas. Co nastřádat i nějaký finance? Ušetřit můžete i na internetu a volání v rámci služby O2 Spolu. Balíčky O2 Spolu představují cenově nejvýhodnější kombinaci služeb nejen pro rodiny. Každý, kdo si spojí pevný internet, televizi a volání od O2 do jednoho baličku, ušetří. Čtyřčlenná rodina i 1 000 Kč měsíčně. Kolik uspoří konkrétní domácnost si nyní může kdokoli ověřit zde.

 

Zdeněk Brunclík Autor článku
Zdeněk Brunclík
Nějakou tu mobilní aplikaci má v telefonu nainstalovanou každý a mnoho lidí si bez nich neodkáže život představit. Jaké jsou v této oblasti nové trendy, jaké vychytávky vám v mobilu nesmí chybět? Poradí vám O2 Guru Zdeněk „Bruno“ Brunclík, který ve firmě pracuje přes 25 let a aktuálně si libuje v produktech značky Apple. Do mobilu si nejčastěji instaluje aplikace pro fitness a zdravý životní styl, protože posilování je jeho celoživotní vášní. V O2 Guru týmu ho přezdívají Q, podle Quartermastera z Jamese Bonda, protože shání nejrůznější HW vybavení na O2 akce, roadshow a eventy. Zajímá se také o 5G a svět rozšířené a virtuální reality.
Související článek S aplikací iPumpuj najdete nejlevnější čerpací stanice v okolí
Nahoru