S aplikací iPumpuj najdete nejlevnější čerpací stanice v okolí

Ať už jste vášnivý řidič nebo je pro vás automobil nutností, appka iPumpuj.cz vám při tankování pomůže ušetřit finance. Umožňuje snadno a rychle najít nejbližší a nejlevnější benzinky ve vašem okolí.

Obsah aplikace iPumpuj tvoří její uživatelé. Funguje v podstatě jako sociální síť. Vyhledat v ní můžete čerpací stanice v rámci ČR. Řidiči k nim přidávají cenu za litr pohonných hmot. Díky tomu se jednoduše dozvíte, kde je benzín či nafta ve vašem okolí nejlevnější.

Nejedná se o složitou aplikaci a velmi jednoduše se ovládá. V appce najdete i provozní dobu čerpací stanice, možnosti volby preferovaného paliva. Synchronizaci oblíbených stanic přes iCloud. Možnost aktualizovat ceny na dané stanici, přidávat a upravovat benzinky. Výhodou je, že se dá appka používat i v offline režimu – databáze je přístupná bez připojení k internetu. Benzinky můžete vyhledávat i podle názvu a města. Aplikace je ke stažení pro uživatele operačního systému iOS.

Ušetřete s balíčky O2 Spolu

Appku už máte staženou, pumpujete levně, ale stále nejste s vašimi měsíčními výdaji spokojeni? Ušetřit můžete i na internetu a volání v rámci služby O2 Spolu. Balíčky O2 Spolu představují cenově nejvýhodnější kombinaci služeb nejen pro rodiny. Každý, kdo si spojí pevný internet, televizi a volání od O2 do jednoho baličku, ušetří. Čtyřčlenná rodina i 1 000 Kč měsíčně. Kolik uspoří konkrétní domácnost si nyní může kdokoli ověřit zde.

 

Zdeněk Brunclík Autor článku
Zdeněk Brunclík
Nějakou tu mobilní aplikaci má v telefonu nainstalovanou každý a mnoho lidí si bez nich neodkáže život představit. Jaké jsou v této oblasti nové trendy, jaké vychytávky vám v mobilu nesmí chybět? Poradí vám O2 Guru Zdeněk „Bruno“ Brunclík, který ve firmě pracuje přes 25 let a aktuálně si libuje v produktech značky Apple. Do mobilu si nejčastěji instaluje aplikace pro fitness a zdravý životní styl, protože posilování je jeho celoživotní vášní. V O2 Guru týmu ho přezdívají Q, podle Quartermastera z Jamese Bonda, protože shání nejrůznější HW vybavení na O2 akce, roadshow a eventy. Zajímá se také o 5G a svět rozšířené a virtuální reality.
Související článek Nahrajte si do appky Spendee vaše účty a držte finance pod kontrolou
Nahoru