O2 spouští předobjednávky špičkových telefonů Samsung GALAXY S21 s 5G

Operátor O2 připravil pro zájemce o smartphony z očekávané modelové řady Samsung GALAXY S21 možnost si tyto novinky předobjednat už nyní. U O2 jsou dostupné ve variantách S21 5G, S21+ 5G, S21 Ultra 128GB 5G a S21 Ultra 512GB 5G. Zakazníci získají k vybraným modelům jako bonus sluchátka. Telefony zájemcům operátor dodá pohodlně domů s dopravou zdarma.

Model Samsung GALAXY S21 disponuje 6,2palcovým LTPS displejem s rozlišením FHD+ a plynulou obnovovací frekvencí 120 Hz. Větší S21+ se stejnými parametry má úhlopříčku 6,7 palce. Nejvyšší model S21 Ultra s úhlopříčkou 6,8 palce je vybaven dvěma teleobjektivy. První nabídne 10 megapixelů a světelnost f/2.4, druhý opět 10megapixelů a světelnost f/4.9. Zájemci se mohou těšit i na laserový autofocus. Na své si přijdou i milovníci selfie snímků – čelní kamera má u modelu ULTRA 5G 40 megapixelů a světelnost f/2.2.

 

 

K modelu S21 Ultra dostanou zájemci jako bonus sluchátka GALAXY Buds Pro. K telefonům S21 5G a S21+ 5G získají sluchátka GALAXY Buds Live. Ke všem smartphonům z nové řady budou mít zdarma chytrý lokátor v podobě přívěsku GALAXY SmartTag.

Více informací o všech modelech najdou zájemci na tomto webu, kde je zároveň možné je předobjednat.

Záznam z oficiálního představení novinky

https://www.youtube.com/watch?v=TfiXKeQXMN4&feature=youtu.be

 

Kde je možné si vyzkoušet 5G?

Uvedené modely podporují technologii 5G. Tu si mohou zájemci vyzkoušet na 5G síti od O2 v Praze a v Kolíně. Nově pak i ve vybraných stanicích pražského metra a přilehlých tunelech. Kompletní nabídka všech 5G telefonů v nabídce O2 je k dispozici zde. Vice se o 5G síti u O2 zákazníci dozví na webové stránce www.o2.cz/5g.

Zařízení O2 doručí až domů zdarma

O2 navíc nabízí při pořízení jakéhokoli telefonu v e-shopu řadu výhod. Zařízení dodá zákazníkům pohodlně domu s dopravou zdarma. Zákazníci si zároveň mohou telefon pojistit, a to jak proti mechanickému poškození, utopení, tak i proti krádeži. Cena pojistného se pak platí jednoduše s pravidelným měsíčním vyúčtováním.

 

 

 

Jakub Olšanský Autor článku
Jakub Olšanský
Pro Jakuba jsou telekomunikace koníčkem. Zajímá se o novinky, mezi které patří sítě 5G či C-Roads nebo Big Data. Rád si o těchto nových trendech povídá i s odborníky z O2, se kterými připravuje zajímavé rozhovory.
Související článek Nahrajte si do appky Spendee vaše účty a držte finance pod kontrolou
Nahoru