Telefon od Ježíška už by měl umět 5G. Využijte i poslední Black Friday

5G síť rozjíždějí operátoři i v dalších lokalitách. Pokud nechcete být pozadu, měl by vám Ježíšek donést nějaký nadupaný telefon, který „umí“ 5G. Myslete na to, že je to investice na dva roky dopředu. U O2 si ho navíc pořídíte už od 160 korun měsíčně. Dárky stihnete koupit bez problémů. Při objednání do 17. prosince vám garantujeme jejich doručení do Vánoc. Vyzvednout si je můžete i v jedné z našich více než 150 prodejen.

Poptávka po 5G telefonech neustále roste. Každý desátý zakoupený u O2 už tuto technologii podporuje. Jejich kompletní nabídku najdete zde. Nejdostupnějším smartphonem z nabídky O2 je v současné době Realme X50 5G. Můžete si ho pořídit za zmiňovaných 160 korun měsíčně bez navýšení ceny. Disponuje 4 zadními fotoaparáty i přední selfie kamerou 16 Mpx. Oblíbíte si 120Hz displej i rychlé dobíjení.

Zaujme i třeba nadupaný Samsung Galaxy A42 128GB, který vás vyjde na 9 495 Kč. Při pořízení na splátky je pro vás připravený za 240 korun měsíčně. Je vybavený 6,6palcovým Super AMOLED displejem. Hodně zábavy si užijete se sestavou čtyř snímačů. K dispozici máte 48Mpx senzor se světelností f/1.8. Dále širokoúhlý fotoaparát s rozlišením 8 Mpx. O makro a bokeh efekt se postará dvojice snímačů s rozlišením 5 Mpx. Nechybí ani selfie kamerka s 20 Mpx.

Využijte poslední Black Friday

Další vybrané modely si můžete zakoupit za zvýhodněnou cenu do 24. prosince v rámci poslední letošní akce Black Friday. K smartphonům navíc dostanete voucher na příslušenství v hodnotě 1000 korun. Přehled všech Black Friday modelů najdete zde.

Výhodný poměr ceny a užitných vlastností nabídne i Xiaomi MI 10T 128GB 5G. Telefon je vybaven 6,67″ Full HD+ LCD displejem. Uživatelé ocení i 3 zadní fotoaparáty, s hlavním 64Mpx senzorem. Samozřejmostí je rychlé nabíjení a čtečka otisků prstů. U O2 je díky Black Friday k mání se slevou za 11 915 korun.

Kde si můžete vyzkoušet 5G?

Vybrané telefony si můžete vyzkoušet na 5G síti od O2 v Praze a v Kolíně. Nově pak i ve vybraných stanicích pražského metra a přilehlých tunelech.

 

Dopravu máte zdarma

Při pořízení nejen výše uvedených modelů vám přinášíme řadu výhod. Telefony a další zařízení jsou k pořízení v naší kamenné prodejně nebo v novém e-shopu. Navíc si sami vyberete, jak svůj nákup dokončíte. Telefony vám dodáme pohodlně domu s dopravou zdarma. Při objednání do 17. prosince vám garantujeme doručení do Vánoc. Pokud chcete mít jistotu a nechcete se spoléhat na přetížené kurýrní služby a mít dárky hned, zajděte si do jedné z našich více než 150 prodejen. Telefony jsou zde ihned k odběru.

S nastavením pomohou O2 Guru

Při pořízení na prodejně vám naši specialisté O2 Guru a konzultanti poradí s nastavením telefonu a výběrem vhodného příslušenství. Telefon vám zprovozní a zkopírují do něj kontakty ze starého zařízení. Nastaví v něm internet, e-mail i přístup do obchodu s aplikacemi. Odborně také nalepí ochranné sklo na displej telefonu.

Telefony si zároveň u O2 pojistíte, a to jak proti mechanickému poškození, tak i proti krádeži. Cena pojistného se pak platí jednoduše s pravidelným měsíčním vyúčtováním.

Jakub Olšanský Autor článku
Jakub Olšanský
Pro Jakuba jsou telekomunikace koníčkem. Zajímá se o novinky, mezi které patří sítě 5G či C-Roads nebo Big Data. Rád si o těchto nových trendech povídá i s odborníky z O2, se kterými připravuje zajímavé rozhovory.
Související článek 5G drony a chytrý kamerový systém. O2 představilo spolu s městy Plzní a Bílinou praktické využití 5G sítí
Nahoru