S appkou Musixmatch budete mít texty oblíbených písniček hned po ruce

Ať už máte rádi hudbu jakéhokoliv stylu nebo žánru, neměla by vám v telefonu chybět aplikace Musixmatch. Najdete v ní totiž bohatou knihovnu textů. Snadno ji navíc propojíte s různými streamovacími službami jako je Spotify či Apple Music, ale i se sociální sítěmi YouTube či Instagram.

Kromě toho, že díky chytrému algoritmu najde písníčku, která vás v rádiu „chytla“, přiřadí k ní i text. Výhodou také je, že si můžete přeloženou verzi textu srovnat s originálem a procvičovat si tak angličtinu. Ne náhodou byla Masicxmatch zvolena v roce 2015 v Google Play aplikací roku. Stáhnout si ji mohou uživatelé operačního systému iOS i Android.

Samsung days u O2

Appku můžete využívat třeba na vychytaných telefonech značka Samsung, které „umí“ 5G. V rámci Samsung days si je navíc můžete do 23. listopadu zakoupit za zvýhodněné ceny.

Pokud si do uvedeného data pořídíte kampaňový smarphone Samsung, získáte na něj slevu 1080 korun. Dále také voucher na příslušenství v hodnotě 1000 korun.

Mezi 5G telefony z naší Samsung days nabídky patří Samsung Galaxy A42 128GB 5G. Smarpthone s 6,6 palcovým displejem je vybaven 4 zadními fotoaparáty, selfie kamerou a nechybí rychlé nabíjení. Po sleva vás vyjde na 8 415 korun. Pokud využijete splátek bez navýšení, měsíčně za něj zaplatíte 210 korun. Zaujme i mobil Samsung Galaxy A51 5G 128GB s 6,5palcovým displejem a předním fotoaparátem s 32 Mpx. Po slevě vás vyjde na necelých 11 tisíc korun. Také u tohoto modelu můžete využít měsíční splátky.

Z vlajkové řady Samsungu si můžete vybrat model Samsung Galaxy S20+ 128GB. Pokud máte rádi opravdu velký a vysoce kvalitní displej (6.7), je to telefon právě pro vás. K dispozici budete mít 3 zadní fotoaparáty, jeden přední a samozřejmostí je bezdrátové nabíjení. Při pořízení na splátky vás vyjde na 440 korun měsíčně. V rámci Samsung days máme k dispozici také Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 128GB. Nabídne 6,9palcový displej s pokročilým teleobjektivem. Nechybí 108Mpx fotoaparát, 100× Space Zoom. Při pořízení na splátky vás bude měsíčně stát 530 korun.

Vyzkoušejte si 5G

Zmiňované telefony si můžete vyzkoušet na 5G síti od O2 v Praze a v Kolíně. Stačí si aktivovat službu Nejrychlejší 5G internet na zkoušku. Tu si k vybraným tarifům zajistí v internetové samoobsluze Moje O2 v sekci Doplňkové služby za 1 korunu měsíčně. Další 5G telefony v naší nabídce najdete zde.

 

V rámci Samsung days máte možnost získat za zvýhodněnou cenu i další modely

Zdeněk Brunclík Autor článku
Zdeněk Brunclík
Nějakou tu mobilní aplikaci má v telefonu nainstalovanou každý a mnoho lidí si bez nich neodkáže život představit. Jaké jsou v této oblasti nové trendy, jaké vychytávky vám v mobilu nesmí chybět? Poradí vám O2 Guru Zdeněk „Bruno“ Brunclík, který ve firmě pracuje přes 25 let a aktuálně si libuje v produktech značky Apple. Do mobilu si nejčastěji instaluje aplikace pro fitness a zdravý životní styl, protože posilování je jeho celoživotní vášní. V O2 Guru týmu ho přezdívají Q, podle Quartermastera z Jamese Bonda, protože shání nejrůznější HW vybavení na O2 akce, roadshow a eventy. Zajímá se také o 5G a svět rozšířené a virtuální reality.
Související článek Samsung days u O2. Pořiďte si vychytané 5G telefony
Nahoru