Samsung days u O2. Pořiďte si vychytané 5G telefony

Samsung days jsou tady. Toužíte po vychytaném telefonu, který „umí“ 5G? Žádný problém. U O2 si můžete v rámci Samsung days za zvýhodněnou cenu zakoupit hned 4 modely značky Samsung. Akce trvá do 23. listopadu.

Pokud si do uvedeného data pořídíte kampaňový smarphone Samsung, získáte na něj slevu 1080 korun. Dále také voucher na příslušenství v hodnotě 1000 korun.

Mezi 5G telefony z naší Samsung days nabídky patří Samsung Galaxy A42 128GB 5G. Smarpthone s 6,6 palcovým displejem je vybaven 4 zadními fotoaparáty, selfie kamerou a nechybí rychlé nabíjení. Po sleva vás vyjde na 8 415 korun. Pokud využijete splátek bez navýšení, měsíčně za něj zaplatíte 210 korun. Zaujme i mobil Samsung Galaxy A51 5G 128GB s 6,5palcovým displejem a předním fotoaparátem s 32 Mpx. Po slevě vás vyjde na necelých 11 tisíc korun. Také u tohoto modelu můžete využít měsíční splátky.

Z vlajkové řady Samsungu si můžete vybrat model Samsung Galaxy S20+ 128GB. Pokud máte rádi opravdu velký a vysoce kvalitní displej (6.7), je to telefon právě pro vás. K dispozici budete mít 3 zadní fotoaparáty, jeden přední a samozřejmostí je bezdrátové nabíjení. Při pořízení na splátky vás vyjde na 440 korun měsíčně. V rámci Samsung days máme k dispozici také Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 128GB. Nabídne 6,9palcový displej s pokročilým teleobjektivem. Nechybí 108Mpx fotoaparát, 100× Space Zoom. Při pořízení na splátky vás bude měsíčně stát 530 korun.

Vyzkoušejte si 5G

Zmiňované telefony si můžete vyzkoušet na 5G síti od O2 v Praze a v Kolíně. Stačí si aktivovat službu Nejrychlejší 5G internet na zkoušku. Tu si k vybraným tarifům zajistí v internetové samoobsluze Moje O2 v sekci Doplňkové služby za 1 korunu měsíčně. Další 5G telefony v naší nabídce najdete zde.

 

V rámci Samsung days máte možnost získat za zvýhodněnou cenu i další modely

https://www.youtube.com/watch?v=xhhgslcxths&feature=youtu.be

Při pořízení nejen výše uvedených telefonů přinášíme zákazníkům řadu výhod. Mobily i tablety můžete pořídit v e-shopu nebo na prodejně. S nastavením služeb vám pomohou online i na prodejnách v rámci O2 Péče poradci O2 Guru. Telefon nebo tablet vám zprovozní a zkopírují do něj kontakty ze starého zařízení. Nastaví v něm internet, e-mail i přístup do obchodu s aplikacemi. Odborně také nalepí ochranné sklo na displej telefonu. Zařízení si zároveň můžete pojistit, a to jak proti mechanickému poškození, tak i proti krádeži. Cena pojistného se pak platí jednoduše s pravidelným měsíčním vyúčtováním.

Jakub Olšanský Autor článku
Jakub Olšanský
Pro Jakuba jsou telekomunikace koníčkem. Zajímá se o novinky, mezi které patří sítě 5G či C-Roads nebo Big Data. Rád si o těchto nových trendech povídá i s odborníky z O2, se kterými připravuje zajímavé rozhovory.
Související článek V O2 Knihovně jsme spustili novou funkci „Pošli do čtečky PocketBook“
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru