Tipy na vychytané aplikace. Staňte se na chvíli lososem a zaplavte si „domů“

Pokud doma chytáte lelky a nemůžete zabavit, máme pro vás tři mobilní aplikace, které nudu zaženou.

 

Upstream Struggle

Stáhněte si třeba appku Upstream Struggle. Můžete si v ní vyzkoušet plavbu lososa proti proudu až do říčky, kde přišel na svět. Hra je pro trpělivé jedince. Jsme zvědaví, jak dlouho to vydržíte. Zmiňovaná aplikace je dostupná pro uživatele operačního systému iOS i Android.

 

Fonts Keyboard Emoji Art Plus

Určitě vás zaujme i tato appka. Svůj iPhone díky ní můžete ozvláštnit novými písmy. Najdete zde desítky fontů, které můžete použít v jakékoliv aplikaci. Aplikace je dostupná pro uživatele iOS.

 

Buddy – Easy Budgeting

Pokud už vás role lososa nebo nová písma omrzela, možná zase přemýšlíte, co si online koupit. Pokud si myslíte, že to s tím utrácením v e-shopech trochu přeháníte, stáhněte si aplikaci Buddy – Easy Budgeting. Do tohoto jednoduchého finančního dozorce si budete zaznamenávat všechny vaše příjmy a výdaje. Budete mít tak o vašich financích mnohem lepší přehled. Stáhnout si ji mohou uživatelé iOS.

 

 

Nejen tyto aplikace si můžete užívat třeba s některým z našich tarifů pro mladé O2 YOU s pořádnou porcí dat. Více se dozvíte zde.

 

Zdeněk Brunclík Autor článku
Zdeněk Brunclík
Nějakou tu mobilní aplikaci má v telefonu nainstalovanou každý a mnoho lidí si bez nich neodkáže život představit. Jaké jsou v této oblasti nové trendy, jaké vychytávky vám v mobilu nesmí chybět? Poradí vám O2 Guru Zdeněk „Bruno“ Brunclík, který ve firmě pracuje přes 25 let a aktuálně si libuje v produktech značky Apple. Do mobilu si nejčastěji instaluje aplikace pro fitness a zdravý životní styl, protože posilování je jeho celoživotní vášní. V O2 Guru týmu ho přezdívají Q, podle Quartermastera z Jamese Bonda, protože shání nejrůznější HW vybavení na O2 akce, roadshow a eventy. Zajímá se také o 5G a svět rozšířené a virtuální reality.
Související článek Máme pro vás 5 appek pro dlouhé podzimní dny
Nahoru