Tip na biják: Renée Zellweger je Judy Garlandová

Už vás to věčné letní výletování, válení se u vody či grilování unavuje? Uvelebit se doma na gauči u nějakého fajn filmu není vůbec špatný nápad. Nechcete ale trávit čas u propadáku? Tady máte jeden zaručený tip z naší O2 Videotéky.

Herečku Renée Zellweger má mnoho z nás zaškatulkovanou jako hlavní představitelku z filmové série Deník Bridget Jonesové. Aktuálně ale zazářila v životopisném snímku Judy. A všimli si toho i akademici – za hlavní roli herečky a jazzové zpěvačky Judy Garlandové získala letos Oscara.

Že vám jméno Judy Garlandové nic neříká? Tak vězte, že se jedná o jednu z největších hollywoodských legend všech dob. Už jako děvčátko se pohybovala v záři reflektorů. Osudový pro ni byl rok 1939. Tehdy ztvárnila malou Dorotku ve fantastickém muzikálu Čaroděj ze země Oz, který získal hned čtyři Oscary.

Judy se stala doslova miláčkem celé Ameriky. Její talent si podmanil miliony diváků po celém světě. Její kariéra byla doslova splněným snem. Ale všechno má svou cenu. Úspěch a sláva si vybírají vysokou daň. Její život provázela osamělost, jejím démonem byl už od patnácti let alkohol a závislost na lécích. Poté, co v záři reflektorů strávila tvrdou prací 40 let, byla vyčerpaná. Ve věku pouhých 47 let umírá. Zajímavostí je, že Judy Garlandová je matkou herečky a zpěvačky a též držitelky Oscara – Lizy Minnelli. Film je pro vás přichystaný v naší O2 Videotéce.

O2 TV vám roztřídí pořady podle žánrů

Nejste zrovna fanoušci filmů? Žádný problém. Funkcemi nabitá O2 TV uspokojí sportovní fandy, filmové maniaky i dětské diváky. Sledujte až 134 TV kanálů na televizi, počítači, mobilu nebo tabletu již za 299 korun měsíčně. V televizním programu se navíc neztratíte. Díky novému revolučnímu menu, které už úspěšně funguje v set-top-boxu a webu O2 TV, najdete pořady a filmy, na které máte zrovna chuť a náladu. Televizní obsah navíc můžete třídit podle žánrů i podle hodnocení IMDB. Nyní májí navíc noví i stávající zákazníci možnost vyzkoušet si vyšší tarif O2 TV na dva měsíce za cenu nižšího.

Zdeněk Brunclík Autor článku
Zdeněk Brunclík
Nějakou tu mobilní aplikaci má v telefonu nainstalovanou každý a mnoho lidí si bez nich neodkáže život představit. Jaké jsou v této oblasti nové trendy, jaké vychytávky vám v mobilu nesmí chybět? Poradí vám O2 Guru Zdeněk „Bruno“ Brunclík, který ve firmě pracuje přes 25 let a aktuálně si libuje v produktech značky Apple. Do mobilu si nejčastěji instaluje aplikace pro fitness a zdravý životní styl, protože posilování je jeho celoživotní vášní. V O2 Guru týmu ho přezdívají Q, podle Quartermastera z Jamese Bonda, protože shání nejrůznější HW vybavení na O2 akce, roadshow a eventy. Zajímá se také o 5G a svět rozšířené a virtuální reality.
Související článek Jak na propršenou dovolenou bez nudy a chytání lelků? Tady máte pár tipů
Nahoru