Karanténa vás nudí? Co zkusit něco uvařit a pak si užít domácí kino…

Chybí vám během karantény chuťovky z oblíbeného bistra? A v pátek byste si rádi užili romantiku v restauraci? Pokud se vám sbíhají sliny, není nic jednoduššího než se pustit do vaření. Vhodnější chvíli asi těžko najdete. Takže hurá do toho.

Základem je mít nakoupeno. Z prázdné lednice opravdu nic nevykouzlíte. Pokud se vám kvůli možné nákaze nechce do supermarketu a MHD se vyhýbáte, využijte online služby, které vám potraviny dovezou až domů. S topinkou nebo míchanými vajíčky se nespokojíte? Pomohou vám šikovné mobilní aplikace:

 

Kitchen Stories

Appka Kitchen Stories vás nadchne hlavně vizuálem – najdete v ní videa, díky kterým vykouzlí chutné jídlo i úplný amatér. Videa jsou v HD rozlišení, takže mohou pracovat i s detailními záběry a jemnými podrobnostmi. Aplikace je k dispozici pro uživatele operačního systému iOS i Android.

 

Tasty

Stáhnout si můžete oblíbenou „kuchařku“ Tasty. Nejedná se jen o databázi receptů. Použít můžete například filtry, díky kterým si z více než 3000 postupů velmi snadno vyberete. Šikovné je i řazení pokrmů podle diet. Vykouzlit tak můžete jídlo bez cukru či veganské chuťovky. Naistalovat si ji mohou uživatelé iOS i Android.

 

Fitness recepty

Vyznavači zdravého životního stylu si mohou stáhnout aplikaci Fitness recepty ( iOS, Android). Inspiraci můžete sbírat v několika kategoriích. U řady postupů najdete navíc i nutriční hodnoty.

 

Jídlo a telka

Rádi jíte u televize? Pokud ano, tak vám u večeře může dělat společnost naše O2 TV.   V O2 Videotéce si můžete za 75 korun pustit oblíbenou komedii Yesterday.

Neúspěšný písničkář Jack chce pověsit kytaru na hřebík, protože ho poslouchá jenom nejlepší kamarádka Ellie. Pak ho ale v důsledku záhadného globálního zatmění porazí autobus. Když Jack na párty konané na počest jeho uzdravení zabrnká „Yesterday“ od Beatles, nestačí se divit reakcím přátel, kteří se chovají, jako by jednu z nejznámějších písniček slyšeli poprvé v životě. Beatles jako by nikdy neexistovali a Jack vycítí příležitost.

Navíc jsme pro vás připravili speciální kategorii filmových novinek, ve které najdete postupně 21 filmů za zvýhodněnou cenu 30 korun. Zvolený snímek si můžete pustit během následujících 48 hodin, během této doby si jej můžete kdykoliv pozastavit, vypnout či znovu rozkoukat, a to na kterémkoli zařízení, kde jste přihlášeni.

Aktuální nabídku filmů za zvýhodněnou cenu najdete zde.

 

 

Zdeněk Brunclík Autor článku
Zdeněk Brunclík
Nějakou tu mobilní aplikaci má v telefonu nainstalovanou každý a mnoho lidí si bez nich neodkáže život představit. Jaké jsou v této oblasti nové trendy, jaké vychytávky vám v mobilu nesmí chybět? Poradí vám O2 Guru Zdeněk „Bruno“ Brunclík, který ve firmě pracuje přes 25 let a aktuálně si libuje v produktech značky Apple. Do mobilu si nejčastěji instaluje aplikace pro fitness a zdravý životní styl, protože posilování je jeho celoživotní vášní. V O2 Guru týmu ho přezdívají Q, podle Quartermastera z Jamese Bonda, protože shání nejrůznější HW vybavení na O2 akce, roadshow a eventy. Zajímá se také o 5G a svět rozšířené a virtuální reality.
Související článek Neválejte se v posteli. Máme pro vás tipy a triky pro práci domova
Nahoru