Máme pro vás pár tipů, jak využít dny v karanténě

Chcete si čas v karanténě zpříjemnit? Co se třeba naučit základy španělštiny, zabavit děti Khanovou školou a potom se podívat na nějaký fajn film?

 

Doulingo

Využijte volný čas k výuce cizích jazyků. Zkuste třeba aplikaci Doulingo. Po celém světě ji využívá přes 300 milionů lidí a dostupná je v 94 jazycích – češtinu nevyjímaje. Výhoda je v tom, že vás nutí opakovat si už absolvované lekce. Aplikace je dostupná pro uživatele operačních systémů iOS i Android.

Codecademy

Co zkusit něco úplně nového a hlouběji proniknout do světa jedniček a nul? Naučte se základy programování. Pomůže vás s tím aplikace Codecademy. Appka vás díky počátečnímu dotazníku navede a vy už si pak vyberete, které programovací jazyky byste se chtěli naučit. Codecademy stáhnou uživatelé Android i iOS. Aplikace je kompletně v angličtině.

Khanova škola

Máme tu i něco pro vaše děti. Ukažte jim edukativní aplikaci Khanova škola, kterou založil absolvent Harvardovy univerzity Salman Khan. Už pár týdnů existuje i její česká verze. Najdete v ní více než 3800 výukových videí zdarma, a to nejen z matematiky, fyziky či humanitních věd. Českou webovou verzi najdete zde. Do mobilu s operačními systémy iOs a Android si můžete stáhnout i originální anglickou verzi.

 

O2 TV na měsíc za jednu korunu

Na miliony lidí, které ovlivňuje aktuální nelehká situace, myslíme i my v O2. Proto jsme se vám rozhodli pomoct prostřednictvím našich služeb. Nabízíme vám neomezená mobilní data zdarma do konce dubna, nejlepší obsah z O2 TV na měsíc za jedinou korunu, bonus 100 korun k dobití kreditu a zvýhodněný notebook s internetem pro práci i učení z domova. Více se dozvíte na našich webových stránkách.

Zdeněk Brunclík Autor článku
Zdeněk Brunclík
Nějakou tu mobilní aplikaci má v telefonu nainstalovanou každý a mnoho lidí si bez nich neodkáže život představit. Jaké jsou v této oblasti nové trendy, jaké vychytávky vám v mobilu nesmí chybět? Poradí vám O2 Guru Zdeněk „Bruno“ Brunclík, který ve firmě pracuje přes 25 let a aktuálně si libuje v produktech značky Apple. Do mobilu si nejčastěji instaluje aplikace pro fitness a zdravý životní styl, protože posilování je jeho celoživotní vášní. V O2 Guru týmu ho přezdívají Q, podle Quartermastera z Jamese Bonda, protože shání nejrůznější HW vybavení na O2 akce, roadshow a eventy. Zajímá se také o 5G a svět rozšířené a virtuální reality.
Související článek Zabezpečte si svou domácnost před nezvanými hosty. Tady máte pět tipů, jak na to
Nahoru