Konec prokrastinace. Vysázejte si svůj vlastní les

Už nějakou dobu se nemůžete vůbec soustředit a práci za sebou táhnete jako železnou kouli. Máme pro vás řešení, stáhněte si appku Forest: Stay focused.

Jak aplikace funguje? Je to úplně jednoduché. Poté, co si ji do mobilu stáhnete, si v ní nastavíte čas, po který se chcete soustředit. Minimální limitem je 10 minut, maximum pak 120 minut. Kdykoliv na něčem začnete pracovat, „zasadíte“ v aplikaci virtuální strom. Pokud se zaměříte na svou práci a necháte váš smartphone na pokoji, strom poroste. V opačném případě strom zemře. Pokud se vám podaří pozornost udržet, můžete si vypěstovat celý virtuální les.

Vývojáři téhle appky dokonce spolupracují s organizací Trees for the Future – díky jejímu používání tak můžete přispět k výsadbě skutečných stromů. Stáhnout si ji mohou uživatelé operačních systémů iOS i Android.

V O2 sázíme reálné stromy

Les na displeji telefonu už jste si vysázeli. Co to ale zkusit i reálně? Připojit se můžete k nadšené partě dobrovolníků z řad zaměstnanců O2 z celé ČR. Za podpory operátora O2 totiž vznikla inciativa Sázej stromy.

V O2 díky ní dáváme dohromady lidi, kteří chtějí přiložit ruku k dílu. Čím víc nás bude, tím víc stromů můžeme zasadit. Více informací získáte na webové stránce www.sazejstromy.cz.

 

 

Zdeněk Brunclík Autor článku
Zdeněk Brunclík
Nějakou tu mobilní aplikaci má v telefonu nainstalovanou každý a mnoho lidí si bez nich neodkáže život představit. Jaké jsou v této oblasti nové trendy, jaké vychytávky vám v mobilu nesmí chybět? Poradí vám O2 Guru Zdeněk „Bruno“ Brunclík, který ve firmě pracuje přes 25 let a aktuálně si libuje v produktech značky Apple. Do mobilu si nejčastěji instaluje aplikace pro fitness a zdravý životní styl, protože posilování je jeho celoživotní vášní. V O2 Guru týmu ho přezdívají Q, podle Quartermastera z Jamese Bonda, protože shání nejrůznější HW vybavení na O2 akce, roadshow a eventy. Zajímá se také o 5G a svět rozšířené a virtuální reality.
Související článek Díky české pejskařské appce Fiddo najdete i parťáka na venčení
Nahoru