Díky české pejskařské appce Fiddo najdete i parťáka na venčení

Podle statistik jsou v České republice téměř 2 miliony psů. Pro tuzemské chovatele jsou čtyřnozí chlupáči už desítky let prostě „in“. Říkáte si, že je divné, že u nás ještě nikdo nevymyslel nějakou pejskařskou mobilní aplikaci? Vyvedeme vás z omylu, už od září 2019 si totiž můžete stáhnout vychytanou českou appku Fiddo.

Najdete v ní komunitu skutečných psích milovníků, fajn články a videa vytvářená těmi, kteří němým tvářím skutečně rozumí a mají je rádi. Hledáte parťáka na venčení? Aplikace vašemu čtyřnohému kámošovi umožní seznámit se s dalšími psy a třeba si nového kamaráda najdete i vy.

Součástí appky je i interaktivní mapa, ve, které najdete opravdu cokoliv, co vyžaduje bezproblémové soužití člověka se psem. Díky GPS tak zjistíte, kde je nejbližší veterina, stojan se sáčky nebo nejlépe hodnocené služby pro psy. Pomůže vám také při hledání ztraceného psa – spojení moderních technologií a členů Fiddo komunity logicky zvyšuje pravděpodobnost jeho rychlého nalezení.

Na oficiálních webových stránkách aplikace se dočteme, že Fiddo propojuje všechny, kterým není psí život lhostejný. Upozorňuje a řeší aktuální psí problematiku a společně bojuje proti nezájmu a bezpráví. Appka je dostupná pro uživatele operačních systémů Android i iOS.

Máte pejska spíš na mazlení a kámošení a zrovna moc velký hlídač to není? Nevadí. Pokud si pořídíte nejvýkonnější modem na trhu O2 Smart Box, pomůžou vám byt nebo dům ohlídat prvky chytré domácnosti jako třeba bezpečnostní kamery a senzory. Instalace zabezpečení je jednoduchá bez nutnosti tahat kabely, takže ji zvládnete, i pokud nejste zrovna technický typ. A díky novým balíčkům můžete službu O2 Chytrá domácnost s kamerou a dvěma senzory získat jen za 100 korun měsíčně. Více se dočtete na www.o2.cz/chytradomacnost.

Zdeněk Brunclík Autor článku
Zdeněk Brunclík
Nějakou tu mobilní aplikaci má v telefonu nainstalovanou každý a mnoho lidí si bez nich neodkáže život představit. Jaké jsou v této oblasti nové trendy, jaké vychytávky vám v mobilu nesmí chybět? Poradí vám O2 Guru Zdeněk „Bruno“ Brunclík, který ve firmě pracuje přes 25 let a aktuálně si libuje v produktech značky Apple. Do mobilu si nejčastěji instaluje aplikace pro fitness a zdravý životní styl, protože posilování je jeho celoživotní vášní. V O2 Guru týmu ho přezdívají Q, podle Quartermastera z Jamese Bonda, protože shání nejrůznější HW vybavení na O2 akce, roadshow a eventy. Zajímá se také o 5G a svět rozšířené a virtuální reality.
Související článek Internet HD: Připojení, díky kterému nepřijdete o své oblíbené pořady ani po přechodu na DVB-T2
Nahoru