Jak si díky aplikacím usnadnit Valentýna?

Valentýn je tady! Co si ho letos užít trochu jinak? Tyhle appky vám v tom zaručeně pomohou.

Darujte vychytanou koláž

Říká se, že jednoduché gesto – malý dárek od srdce – vydá za tisíc slov. Zkuste Pic Collage, která je fajn aplikací pro tvorbu koláží z vašich fotografií. Není nic jednoduššího, než si ji vyzkoušet. K dispozici je pro uživatele operačních systémů iOS i Android.

Láska prochází žaludkem

Nejste zrovna extra kuchař, ale přesto chcete na Valentýna udělat kulinářský dojem? Tak si stáhněte appku Allrecipes Dinner Spinner (iOS, Android) ve které najdete spousty nejrůznějších receptů. K dispozici je tu řada videí, díky kterým jednoduše vykouzlíte parádní pokrmy z celého světa.

Hladoví a zklamaní neodejdete

Jste na Valentýna v cizím městě a chcete vyrazit na valentýnskou večeři? Pokud se nechcete spálit a užít si fajn večer, stáhněte si aplikaci TripAdvisor (iOS, Android). Je v ní mimo jiné spousta informací o restauracích. Výhodou je, že zde najdete hodnocení od návštěvníků daných podniků. Dalším plusem je, že je v ní zahrnuta a velká řada českých restaurací mimo Prahu.

Filmový maraton s O2 Videotékou

Nechce se vám chodit ven a naopak máte chuť se se svým partnerem zachumlat doma a pustit si třeba film? Proč ne. Dejte si pořádný filmový maraton. Pomůže vám k tomu naše O2 Videotéka, ve které najdete stovky filmových titulů různých žánrů. Díky mobilní aplikaci je můžete sledovat odkudkoliv. Veškeré informace o naší O2 TV najdete zde. Mobilní appka je k dispozici pro zařízení s iOS i Android.

Romantický víkend na svahu

Proč milovanou osobu nepotěšit něčím úplně jiným? Chybí vám nápady? Pomůže vám k tomu třeba naše appka O2 Výhody. Najdete v ní řadu nejrůznějšího zboží a služeb ve vašem okolí, ke kterým si navíc jednoduše stáhnete slevový kupon. Co si třeba užít víkend na horách plný lyžování, hudby, zábavy a soutěží. Se slevami na skipasy si navíc otestujete nebo zapůjčíte lyže od našich partnerů a budete moci vyhrát zajímavé ceny. Více o naší O2 SKI ROADSHOW se dozvíte zde.

 

 

Zdeněk Brunclík Autor článku
Zdeněk Brunclík
Nějakou tu mobilní aplikaci má v telefonu nainstalovanou každý a mnoho lidí si bez nich neodkáže život představit. Jaké jsou v této oblasti nové trendy, jaké vychytávky vám v mobilu nesmí chybět? Poradí vám O2 Guru Zdeněk „Bruno“ Brunclík, který ve firmě pracuje přes 25 let a aktuálně si libuje v produktech značky Apple. Do mobilu si nejčastěji instaluje aplikace pro fitness a zdravý životní styl, protože posilování je jeho celoživotní vášní. V O2 Guru týmu ho přezdívají Q, podle Quartermastera z Jamese Bonda, protože shání nejrůznější HW vybavení na O2 akce, roadshow a eventy. Zajímá se také o 5G a svět rozšířené a virtuální reality.
Související článek Díky české pejskařské appce Fiddo najdete i parťáka na venčení
Nahoru