Největší pobočka C&A bude otevřena jen pro zákazníky O2. Ulovte díky O2 Extra výhodám nové kousky se slevou 25 %

Chcete si na jaro a léto pořídit nové kousky do svého šatníku? Žádný problém. Ve čtvrtek 11. dubna se totiž největší tuzemská pobočka celosvětově oblíbené módní firmy C&A Diamant Můstek na pražském Václavském náměstí otevře pouze pro zákazníky O2. Od 18:00 do 22:00 hodin vás tam čeká večerní nakupování, v rámci kterého díky  programu O2 Extra výhody získáte slevu 25 % na celý nákup.

Kromě toho, že si můžete nakoupit nejnovější trendy o čtvrtinu levněji, si vychutnáte i welcome drink a při odchodu se můžete těšit na malý dárek. Stačí, když u vchodu ukážete, že používáte operátora O2, nebo že máte staženou aplikaci O2 Extra výhody, O2 TV nebo Moje O2.

Nemáte cestu do Prahy nebo byste rádi jinou slevu? Nevadí, akce z programu O2 Extra výhody mohou využívat všichni zákazníci O2, ať už jsou kdekoliv. Na serveru www.o2extravyhody.cz i v mobilní aplikaci najdete desítky slev zaměřených na cestování, domácí spotřebiče, elektroniku až po nejrůznější vstupenky na festivaly či do muzeí.

 

Zdeněk Brunclík Autor článku
Zdeněk Brunclík
Nějakou tu mobilní aplikaci má v telefonu nainstalovanou každý a mnoho lidí si bez nich neodkáže život představit. Jaké jsou v této oblasti nové trendy, jaké vychytávky vám v mobilu nesmí chybět? Poradí vám O2 Guru Zdeněk „Bruno“ Brunclík, který ve firmě pracuje přes 25 let a aktuálně si libuje v produktech značky Apple. Do mobilu si nejčastěji instaluje aplikace pro fitness a zdravý životní styl, protože posilování je jeho celoživotní vášní. V O2 Guru týmu ho přezdívají Q, podle Quartermastera z Jamese Bonda, protože shání nejrůznější HW vybavení na O2 akce, roadshow a eventy. Zajímá se také o 5G a svět rozšířené a virtuální reality.
Související článek Prostřednictvím O2 Knihovny připomínáme tvorbu autorů, kteří před rokem 1989 nemohli svobodně publikovat
Nahoru