Designové kousky značky Samsung teď od O2 dostanete za bezvadné ceny. Díky novým FREE tarifům si v nich navíc užijete dvojitou porci dat

Chcete stylový smartphone? V únoru pro vás máme připravené modely značky Samsung s bonusem až 4000 korun k novému tarifu. Na slevu až 3000 korun mají navíc díky O2 Extra výhodám nárok všichni zákazníci O2 bez nutnosti pořizovat novou službu.

Objevte úplně novou úroveň vizuálních zážitků s telefonem Samsung Galaxy J4+. Díky odlehčenému a tenkému designu budete oblíbené filmy a seriály sledovat v ještě větším komfortu. Pokud si ho pořídíte s tarifem, dostanete jej díky bonusu už od jedné koruny. Více informací o tomto modelu najdete zde.

Svým designem a funkcemi vás dostane i model Samsung Galaxy A7 s trojitým fotoaparátem, díky kterému získáte možnost zachytit svět kolem sebe úplně novým způsobem. Disponuje totiž 77° širokoúhlým a 120° ultraširokoúhlým objektivem, takže vám nic neunikne a vše dokonale zachytíte. Čtečka otisků prstů je umístěna na boku telefonu, takže ji budete mít vždy na dosah. Navíc telefon můžete odemknout pouhým pohledem. Technologie identifikace obličeje slouží jako klíč k vašemu smartphonu, takže k němu nikdo jiný přístup nezíská. Samsung Galaxy A7 v únoru u O2 získáte se slevou až 4000 korun. Více informací o tomto modelu najdete zde.

Skvělým společníkem pro vás zaručeně bude Samsung Galaxy J6+ s 6 infinity HD+ displejem a s fotoaparátem, se kterým i ve špatně osvětleném prostředí zachytíte ostré snímky. Duální zadní fotoaparát s rozlišením 13 megapixelů, vám umožní vytvořit kvalitní fotografie bez ohledu na podmínky. I při pořízení tohoto telefonu u O2 ušetříte díky únorové akci tisíce korun. Více informací o tomto modelu najdete zde.

Nejen tyto, ale i další modely navíc můžete od února užívat v kombinaci s novými tarify FREE, ve kterých dáváme všem zákazníkům, kteří využijí zvýhodněnou nabídku se závazkem na dva roky, dvojnásobek dat oproti těm, kteří si pořídí nový tarif bez závazku. Surfujte po internetu s dvojitou porcí dat. Přehled všech nových FREE tarifů najdete zde.

Telefony si můžete zakoupit v O2 Prodejnách i v našem O2 eshopu. Ke všem modelům si navíc můžete zřídit pojištění proti krádeži nebo poškození. Využít můžete i výkupu vašeho starého telefonu. Hodnotu odkoupeného mobilu vám odečteme z ceny nového zařízení. V rámci O2 Péče vám za korunu nový telefon zprovozníme, abyste mohli ihned používat internet a e-mail. Zároveň získáte přístup do obchodu s aplikacemi, kde vám ukážeme, jak si stáhnout ty, které vám usnadní život. Přeneseme kontakty ze starého telefonu do nového a odborně nalepíme ochranné sklo na displej.

Chcete nový telefon za skvělou cenu? Podívejte se na níže uvedené odkazy:

Samsung Galaxy J4+

Samsung Galaxy J6+

Samsung Galaxy A6

Samsung Galaxy A7

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9+

 

Zdeněk Brunclík Autor článku
Zdeněk Brunclík
Nějakou tu mobilní aplikaci má v telefonu nainstalovanou každý a mnoho lidí si bez nich neodkáže život představit. Jaké jsou v této oblasti nové trendy, jaké vychytávky vám v mobilu nesmí chybět? Poradí vám O2 Guru Zdeněk „Bruno“ Brunclík, který ve firmě pracuje přes 25 let a aktuálně si libuje v produktech značky Apple. Do mobilu si nejčastěji instaluje aplikace pro fitness a zdravý životní styl, protože posilování je jeho celoživotní vášní. V O2 Guru týmu ho přezdívají Q, podle Quartermastera z Jamese Bonda, protože shání nejrůznější HW vybavení na O2 akce, roadshow a eventy. Zajímá se také o 5G a svět rozšířené a virtuální reality.
Související článek Fanoušci uvidí v O2 TV Sport všechny galavečery asijské ONE Championship
Nahoru