Připomínáme si stoleté výročí republiky. Připravili jsme pro vás tématické e-knihy, filmy i speciální příslušenství

V říjnu zaměřujeme svou kampaň na připomínku sta let od vzniku první Československé republiky. Významnému výročí věnujeme v O2 Knihovně i O2 Videotéce speciální sekce nazvané 100 let republiky, ve kterých najdete vybrané české e-knihy a filmy věnované československé historii posledních sta let. Připravili jsme ale i výroční edici ochranných krytů na telefony a slevy na telefony i příslušenství.

„Naše technologie propojují lidi po celých sto let – od telefonních budek, pevných linek, mobilů až po první kroky k technologii 5G. Proto jsme se jako český operátor rozhodli, že si společně s našimi zákazníky prostřednictvím našich služeb s hrdostí připomeneme letošní významné výročí,“ popisuje ředitel Komerční divize v O2 Richard Siebenstich.

100 českých titulů v O2 knihovně

V online knihovně jsme připravili speciální sekci se zvýhodněnou nabídkou významných českých titulů. Mezi nimi nechybí například kniha Vlastimíra Lišky Tomáš Garrigue Masaryk: známý i neznámý.

V O2 Videotéce najdete po celý říjen v sekci 100 let republiky filmy vykreslující stoletou historii, jako je například Masaryk, Lidice, Habermannův mlýn, Občanský průkaz, Obecná škola nebo Olga. Všechny tyto filmy nabídneme v říjnu s třetinovou slevou za 30 korun. O2 Videotéka je k dispozici nejen majitelům O2 TV, ale kterémukoli online zákazníkovi.

Sleva 100 korun na příslušenství

Nabídka bude již tradičně doplněna zvýhodněnou nabídkou telefonů, která je v říjnu zaměřená na značku Honor – například model 7A mohou zákazníci k novému tarifu získat za jednu korunu. Symbolickou stokorunovou slevu nabídneme po celý říjen na všechny kryty, pouzdra a tvrzená skla.

Tereza Kabešová Autor článku
Tereza Kabešová
Je jedním z O2 Ambasadorů. Radí zaměstnancům i zákazníkům s nastavením služeb. Patří mezi O2 Guru specialisty přes telefony, technologie O2, modemy, set top boxy, O2 Smart Box. V poslední době si velmi užívá i natáčení O2 Guru videí. Ve společnosti už pracuje přes pět let.
Související článek Výrazně zrychlujeme pevný internet pro 1,5 milionu domácností. Změřte si rychlost vašeho připojení
Nahoru