S aplikací Calm se zbavíte stresu a napumpujete svoje sebevědomí

Chcete se „hodit“ do pohody, zvýšit sebevědomí či odbourat stres? Tak to je pro vás aplikace Calm, která získala několik ocenění, jak dělaná. Jedná se o opravdovou hitovku, která vás zaručeně dostane.

Je už na vás, čím po nainstalování appky začnete, na čem potřebujete zapracovat. Vaším cílem tak může být třeba odstranění stresu či zvýšení sebevědomí. Pokud se ale chcete jen bavit, žádný problém – můžete si totiž zvolit i meditační režim. Následně už stačí spustit jednu z lekcí, které jsou ještě děleny do kategorií. Bude na vás mluvit příjemný hlas, který vás provedete jednotlivými úkoly. To, že aplikace nemluví česky, nepokládáme za nevýhodu. Nikdy není dost příležitostí si pořádně procvičit angličtinu. I bez znalosti cizího jazyka si ale můžete spustit meditační hudbu či například praskání ohně nebo příjemné zvuky dešťových kapek.

A dostáváme se k ceně téhle appky. Při proklikávání totiž zjistíte, že řada funkcí je zamčených. Částky za členství bohužel nejsou nejnižší a pohybují se zhruba od 80 do 300 korun za měsíc. Výhodou ale je, že základní verzi si můžete stáhnout zdarma, což k jejímu „ošahání“ stačí. Sami už si pak rozhodnete, zda se vám za ní chce platit. Uživatelé operačního systému Android si zmiňovanou appku stáhnou zde. Vyznavači značky Apple jí najdou zde.

 

Zdeněk Brunclík Autor článku
Zdeněk Brunclík
Nějakou tu mobilní aplikaci má v telefonu nainstalovanou každý a mnoho lidí si bez nich neodkáže život představit. Jaké jsou v této oblasti nové trendy, jaké vychytávky vám v mobilu nesmí chybět? Poradí vám O2 Guru Zdeněk „Bruno“ Brunclík, který ve firmě pracuje přes 25 let a aktuálně si libuje v produktech značky Apple. Do mobilu si nejčastěji instaluje aplikace pro fitness a zdravý životní styl, protože posilování je jeho celoživotní vášní. V O2 Guru týmu ho přezdívají Q, podle Quartermastera z Jamese Bonda, protože shání nejrůznější HW vybavení na O2 akce, roadshow a eventy. Zajímá se také o 5G a svět rozšířené a virtuální reality.
Související článek Noisli – to je nejlepší appka plná šumů a ruchů pro práci i volný čas
Nahoru