Festival Hrady CZ si letos užijete i s O2. Máme pro vás oficiální aplikaci i řadu výhod

I během letošních prázdnin si hudební fanoušci užijí celkem osm vícedenních festivalů s názvem Hrady CZ, které odstartují na hradě Točník už v pátek. Operátor O2 je letos hlavním partnerem této akce. Díky tomu se mohou zákazníci těšit na řadu výhod a slev v rámci O2 Extra Výhod, které budou i oficiální aplikací festivalu. Zákazníci O2 mají výhodnější vstupné a užijí si i speciální adrenalinovou skluzavku přímo v areálu.

Díky věrnostnímu programu O2 Extra Výhody si mohou zakoupit dvoudenní permanentku na akci se stokorunovou slevou. V areálu navštíveného festivalu pak v mobilní aplikaci O2 Extra Výhody dostupné pro mobilní telefony s operačním systémem Android i iOS uvidí mapu celého areálu a získají i přístup do speciální O2 [:Kůl:] a Očko zóny. Připraveny pro ně budou také slevy na občerstvení. „Na místě bude i O2 Guru karavan, kde kolegové návštěvníkům festivalu zdarma poradí s nastavením jejich mobilů. Zájemcům tam budou k dispozici i powerbanky na dobití telefonů nebo obří vodní skluzavka pro osvěžení v letním parnu,“ popisuje manažerka sponzoringu v O2 Marie Mališková s tím, že návštěvníci mohou získat i dvacetiprocentní slevu na příslušenství a třicetiprocentní slevu na chytré náramky a hodinky od firmy Samsung. Připravena pro ně bude i sleva na vstupenku na následující festival.


Chybět nebudou ani soutěže. Přítomní si mohou například zahrát o prémiový účet na hudební aplikaci Spotify, ve které najdou 30 milionů skladeb od nejrůznějších interpretů.

„Návštěvníci festivalu mohou zavítat i do O2 TV obýváku, ve kterém si vyzkouší výhody naší O2 TV i centra chytré domácnosti O2 Smart Boxu. V O2 [:Kůl:] a Očko zóně budou navíc probíhat pravidelné rozhovory s vystupujícími,“ dodává Marie Mališková.

Více informací o festivalech a vystupujících kapelách najdete zde.

 Termíny letošní série koncertů Hrady CZ:

Jiří Řezáč Autor článku
Jiří Řezáč
Společně s O2 Guru Ambasadory realizuje všechny O2 eventy a roadshow po celé republice. Nejčastěji na akce táhne za svým autem O2 Guru karavan, se kterým již za ty roky najezdil tisíce kilometrů – a to bez nehod. Jirka je ve firmě již od začátku Eurotelu a zažil zrod všech technologií, produktů a řešení. Baví ho všechny technologické novinky, wearables i chytrá domácnost. Vždyť na O2 Smart Boxu a jeho řešení chytré domácnosti má zařízený celý dům, od zabezpečení až po ovládání topení. Vzhledem k jeho zkušenostem se na něj často ostatní kolegové obrací o radu, a to jak trenéři, tak i třeba call centra. Jirka vždy rád pomůže a poradí, protože šířit dobré jméno O2 Guru a pomáhat ostatním ho prostě baví.
Související článek Zaměstnanci O2 vyběhali pro Linku bezpečí přes půl milionu korun
Nahoru