Vychutnejte si dovolenou s mobilem od O2. Máme slevy pro nové i stávající zákazníky

Léto je tady, tak co si ho užít naplno s novým smartphonem? Luxusní kousky teď navíc od O2 dostanete za zvýhodněné ceny- ušetřit můžete i 7 tisíc korun. Taková úspora se před prázdninami hodí, co myslíte?

Pro náročné uživatele, kteří chtějí pořizovat kvalitní snímky, máme připravený například model Nokia 5 s 5,2 palcovým displejem a 13 megapixelovým fotoaparátem. Díky automatickému ostření s detekcí pohybu, velké světelnosti objektivu a dvojbarevnému blesku, bude noční focení s tímto telefonem radost i za slabého okolního osvětlení. Pro stávající zákazníky, kteří přejdou na vyšší variantu tarifu, je připravený za 2 295 korun. Pokud si pořídíte zcela nový tarif, můžete mít Nokii 5 s bonusem za letních 295 korun. Více informací o telefonu najdete zde.

Fajnšmekři ocení i smartphone od značky Samsung Galaxy J5 (2017). Tento 5,2 palcový mobil vás překvapí předním LED osvětlením, které nahrazuje blesk a díky kterému uděláte kvalitní selfie i ve tmě. Závěrku fotoaparátu můžete dokonce ovládat jediným gestem vaší ruky. Nový zákazník ho může mít už za 995 korun, při přechodu na vyšší tarif jej pro vás máme za 2 995 korun. Více informací o telefonu najdete zde.

Se slevou až 4 000 korun si můžete dopřát Nokii 6.1. Na 5,5 palcový telefon můžete nahrávat video ve vysoké kvalitě a zachytit tak jakoukoliv akci během okamžiku. Můžete si dokonce přiblížit a oříznout snímek bez kompromisů, kvalita zůstane stále výborná. Více informací o telefonu najdete zde.

Uživatelé určitě ocení i model Samsung Galaxy A6, který je pro nové zákazníky připravený za 3 995 korun. Smartphone vás už na první pohled upoutá bezrámečkovou obrazovkou s nejjemnějšími detaily, vysokým kontrastem a živými barvami. Pokaždé, když se na ni podíváte, vám poskytne naprosto pohlcující a ničím nerušený zážitek. Více informací o telefonu najdete zde.

Nový mobil si ale můžete pořídit i díky našim červencovým O2 Extra Výhodám. Model Samsung Galaxy Note 8 tak v tomto měsíci získáte se slevou až 7 000 korun. Pro vyznavače Applu máme připravený mimo jiné iPhone X 256GB s bonusem 3 500 korun. Přehled všech aktuálních slev v rámci O2 Extra Výhod najdete zde.

Všechny telefony je u O2 možné koupit na splátky bez navýšení s nulovou akontací a zřídit si k nim pojištění proti krádeži nebo poškození. Využít můžete i výkupu vašeho starého telefonu. Hodnotu odkoupeného mobilu vám odečteme z ceny nového zařízení.

 

 

Zdeněk Brunclík Autor článku
Zdeněk Brunclík
Nějakou tu mobilní aplikaci má v telefonu nainstalovanou každý a mnoho lidí si bez nich neodkáže život představit. Jaké jsou v této oblasti nové trendy, jaké vychytávky vám v mobilu nesmí chybět? Poradí vám O2 Guru Zdeněk „Bruno“ Brunclík, který ve firmě pracuje přes 25 let a aktuálně si libuje v produktech značky Apple. Do mobilu si nejčastěji instaluje aplikace pro fitness a zdravý životní styl, protože posilování je jeho celoživotní vášní. V O2 Guru týmu ho přezdívají Q, podle Quartermastera z Jamese Bonda, protože shání nejrůznější HW vybavení na O2 akce, roadshow a eventy. Zajímá se také o 5G a svět rozšířené a virtuální reality.
Související článek Vylepšujeme O2 Smart Box a spouštíme novou Smart Wi-Fi
Nahoru