Vybraní zákazníci prodejce OKAY dostanou O2 TV na dva měsíce zdarma

O2 přichystalo spolu s prodejcem elektroniky OKAY speciální akci. Každý, kdo si v OKAY zakoupí televizi s cenou nad 8 999 korun, dostane od O2 voucher s jedinečným kódem, který mu umožní sledovat O2 TV dva měsíce zcela zdarma.

Jak výhodu získat? Pokud zákazník zakoupí televizi v požadované hodnotě, získá voucher s unikátním kódem, který může uplatnit na webové stránce https://www.o2.cz/OkayCZ. Po zadání mobilního čísla obratem obdrží přihlašovací údaje k O2 TV (jméno a heslo) na dva měsíce zdarma a může si začít užívat výhody a funkce televize od O2 v mobilu, tabletu, ve webové aplikaci nebo v pohodlí svého domova. Akce potrvá až do 15. července letošního roku.

 

 

 

 

 

 

Zdeněk Brunclík Autor článku
Zdeněk Brunclík
Nějakou tu mobilní aplikaci má v telefonu nainstalovanou každý a mnoho lidí si bez nich neodkáže život představit. Jaké jsou v této oblasti nové trendy, jaké vychytávky vám v mobilu nesmí chybět? Poradí vám O2 Guru Zdeněk „Bruno“ Brunclík, který ve firmě pracuje přes 25 let a aktuálně si libuje v produktech značky Apple. Do mobilu si nejčastěji instaluje aplikace pro fitness a zdravý životní styl, protože posilování je jeho celoživotní vášní. V O2 Guru týmu ho přezdívají Q, podle Quartermastera z Jamese Bonda, protože shání nejrůznější HW vybavení na O2 akce, roadshow a eventy. Zajímá se také o 5G a svět rozšířené a virtuální reality.
Související článek Až do roku 2021 uvidíte Ligu mistrů pouze v O2 TV. Máme exkluzivní práva na všechna utkání.
Nahoru