Je to tady – pro fanoušky fotbalu a naší O2 TV máme skvělou zprávu. Nejslavnější a nejprestižnější fotbalovou soutěž světa – Ligu mistrů UEFA – uvidíte totiž v sezonách 2018/2019, 2019/2020 i 2020/2021 exkluzivně jen v O2 TV. Sportovní nadšenci se navíc mohou s největší pravděpodobností těšit na účast českého týmu přímo v základní skupině.

Od srpna 2018 tak zápasy z prestižní UEFA Ligy mistrů budete moc sledovat pouze na stanicích O2 TV Sport a O2 TV Fotbal. A bude to jízda. Výhradní práva se totiž vztahují na zápasy ve 4. předkole, v základních skupinách i ve vyřazovací fázi Ligy mistrů, včetně samotného finále a Superpoháru UEFA. V každé sezoně se tak na O2 TV dočkáte více než 140 přímých přenosů v osmnácti hracích týdnech.

Ředitel O2 TV Marek Kindernay k tomu podotýká, že i nadále si zákazníci mohou užívat multidimenzi i atraktivní rozhovory, komentáře a magazíny. V příští sezóně se navíc můžete těšit i na nové časy zápasů, kdy se budou hrát hned dva duely už od 19:00 hodin a zbývajících šest pak od 21:00 hodin. Jak už jsme uvedli, předpokládá se, že ve zmiňované sezoně 2017/2018 postoupí do základní skupiny Ligy mistrů mistr české HET ligy. Druhý tým nejvyšší české fotbalové ligy se pak představí v předkole této „milionářské soutěže“.

Co k fandění u televize potřebujete? Ligu mistrů UEFA mohou všichni fanoušci sledovat nejen ve svých domácnostech, kde stačí mít internetové připojení od libovolného poskytovatele, ale také ve více než 1200 restauracích po celé České republice. U našich zákazníků je navíc stále populárnější předplatit si kanál O2 TV Sport na 24 hodin, kdy můžete přenosy svých favoritů sledovat v prohlížeči nebo v aplikaci O2 TV na vašem mobilu či tabletu. Veškeré informace o O2 TV najdete zde

S O2 TV dostane sledování vašich oblíbených klubů úplně jiný rozměr. Užijte si unikátní funkce, které využívají statisíce diváků. Patří mezi ně výběr ze souběžně hraných zápasů či pohled z několika úhlů kamer. Nabídku O2 TV navíc můžete sledovat až sedm dní zpětně. Zápasy a pořady si navíc můžete vybírat v novém přehledném Moje menu, které vám v každém okamžiku analyzuje tisíce hodin obsahu na všech kanálech a přehledně je třídí do osmi nejpopulárnějších obsahových kategorií.

Nezapomeňte ale, že už od 13. února se můžete těšit na jarní část aktuálního ročníku Ligy mistrů.

 

 

Jakub Olšanský Autor článku
Jakub Olšanský
Pro Jakuba jsou telekomunikace koníčkem. Zajímá se o novinky, mezi které patří sítě 5G či C-Roads nebo Big Data. Rád si o těchto nových trendech povídá i s odborníky z O2, se kterými připravuje zajímavé rozhovory.
Související článek OVLÁDNĚTE SPORT V MULTIDIMENZI
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru