O2 přichází s nejvýhodnější roamingovou nabídkou na trhu

Chystáte se na dovolenou za hranice Evropy? Máme pro vás hned dvě skvělé zprávy. Přicházíme totiž s nejlepší roamingovou nabídkou na trhu. A na co se můžete konkrétně těšit? Ve více než 80 zemích světa se díky rozšířenému balíčku Top Svět nově připojíte k internetu za 4 koruny za jeden megabajt, což je o 98 % méně než doposud bez balíčku. Nově nabídneme také Chytrou ochranu dat, která zamezí připojení k internetu bez balíčku – díky tomu ušetříte a budete mít roamingové výdaje pod kontrolou.

„Poté, co jsme loni umožnili využívat domácí tarify i v rámci Evropské unie, začali zákazníci využívat služby v těchto zemích výrazně více – během letní sezony provolali dvakrát více minut a spotřebovali sedmkrát více dat než v předchozím roce. Letos jsme se rozhodli vylepšit nabídku i mimo EU,“ říká ředitelka mobilního segmentu v O2 Silvia Cieslarová.

Datujte výhodně v Turecku, Tunisku, Egyptě i dalších 80 zemích

Pro letošní sezonu výrazně rozšiřujeme počet zemí mimo EU, ve kterých je možné čerpat data výhodně s balíčkem Top Svět. Ten za 599 korun nabízí 150 MB dat, pro náročné uživatele máme připravenou i variantu s 1000 MB za 3499 korun. Jeden megabajt v balíčku vás tak vyjde na 3,50 nebo 4 koruny, což je výrazně nižší cena než bez balíčku, kdy je cena i 300 korun za megabajt.

K zemím, kde jste balíček Top Svět doposud mohli využívat, jako je například Egypt, Turecko nebo USA, letos přibývá dalších 55 států. Mezi nimi jsou oblíbené letní destinace jako třeba Tunisko, Maroko, Černá Hora a Kapverdy, ale také exotické země jako Dominikánská republika, Srí Lanka nebo Mexiko.

S Chytrou ochranou dat máte výdaje pod kontrolou

Kromě toho se letos můžete těšit i na zmiňovanou Chytrou ochranu dat, se kterou budete mít výdaje v zahraničí pod kontrolou. S aktivní Chytrou ochranou dat budete mít data mimo EU vypnutá – pokud budete chtít, můžete si přístup k internetu zapnout balíčkem Top Svět. „Balíčky fungují i s aktivní Chytrou ochranou dat, která zákazníky chrání před vysokými sazbami, pokud balíček vyčerpají. S Chytrou ochranou dat a datovým balíčkem Top Svět tak zákazníci mají výdaje pod kontrolou a navíc za data mimo EU ušetří až 98 procent,“ popisuje Silvia Cieslarová.

Kartičku pojištění nahrazuje mobil

Kromě toho jako jediný operátor nabízíme Chytré cestovní pojištění v mobilu. To se po jednorázové aktivaci zapne samo pokaždé, když se váš telefon přihlásí do zahraniční sítě a není třeba ho sjednávat před každou cestou. Za stejnou cenu 39 korun na den je možné ho využít ve všech světových zemích, kde máme roamingového partnera. Částka se pak automaticky strhne ve vyúčtování za vaše služby u O2. Pojištění nabízí vysoké limity léčebných výloh a pokrývá všechna běžná rizika spojená s cestováním včetně odpovědnosti za škodu a pojištění zavazadel i rekreačních sportů.

 

 

 

Jakub Olšanský Autor článku
Jakub Olšanský
Pro Jakuba jsou telekomunikace koníčkem. Zajímá se o novinky, mezi které patří sítě 5G či C-Roads nebo Big Data. Rád si o těchto nových trendech povídá i s odborníky z O2, se kterými připravuje zajímavé rozhovory.
Související článek Za málo peněz hodně Wi-Fi
Nahoru