Další rodině jsme splnili sen o bydlení

Televize Prima má za sebou premiéru devátého dílu divácky úspěšného pořadu Jak se staví sen a my jsme byli znovu přitom. Jako generální partner aktuální řady jsme i tentokrát rodině nadělovali zařízení a služby od O2. Čekala na ně digitální televize O2 TV, Internet HD i designový Smart Box s kouřovým čidlem.

Designéři se spolu s moderátorkou Ivou Kubelkovou a týmem TV Prima vydali do severočeské Krupky. Čekala tam na ně šestičlenná rodina včele s mámou – paní Barborou, kterou do pořadu přihlásil její syn Ondra. Proměny se tentokrát v dvougeneračním rodinném domě, který si postavili svépomocí, dočkala kuchyně. Designéři to ale ani tentokrát neměli jednoduché. Kuchyňská místnost byla totiž velmi malá, ale i tak museli do útlého prostoru umístit vše důležité pro pohodlné vaření. Se vším se ale znovu popasovali výborně a do místnosti se tak vešel i důmyslně vyřešený jídelní kout. Na úpravy navíc nebyli sami, pomohli jim ještě Barbořin mladší syn Ondra a dcera Jitka s mužem Pavlem.

I když se rekonstruovala kuchyně, překvapení na rodinu čekala v celé domácnosti. Nechyběl tak vysokorychlostní Internet HD spolu s O2 Smart Boxem, který zavede zmiňovaný internet do každého koutu rodinného domu. Paní Barboře jsme k Smart Boxu navíc přidali i kouřové čidlo, které vášnivá kuchařka v kuchyni jistě ocení. To ale nebylo všechno, rodině jsme totiž věnovali i náš set-top-box s přístupy k digitální O2 TV, ve které si díky přehlednému Moje menu vyberou a pustí svůj oblíbený program. Přes tisíc filmů navíc najdou i v naší O2 Videotéce. Zkrátka ale nepřišla ani dcera Jitka s manželem, kteří obývají spodní patro domu. Ti od nás dostali ještě jeden set-top-box a díky doplňkové službě Multiroom tak mohou v O2 TV sledovat své vlastní oblíbené programy.

To, zda se i díky našim produktům povedlo rodinám splnit jejich sen o bydlení, můžete sledovat každé pondělí večer na TV Prima a také v naší O2 TV, a to až týden po odvysílání pořadu. Pokud vás sledování pořadu inspirovalo ke změně vaší domácnosti, můžete si teď díky našim Extra výhodám pořídit chytrou zásuvku a detektor kouře se slevou 300 korun.

 

Jiří Řezáč Autor článku
Jiří Řezáč
Společně s O2 Guru Ambasadory realizuje všechny O2 eventy a roadshow po celé republice. Nejčastěji na akce táhne za svým autem O2 Guru karavan, se kterým již za ty roky najezdil tisíce kilometrů – a to bez nehod. Jirka je ve firmě již od začátku Eurotelu a zažil zrod všech technologií, produktů a řešení. Baví ho všechny technologické novinky, wearables i chytrá domácnost. Vždyť na O2 Smart Boxu a jeho řešení chytré domácnosti má zařízený celý dům, od zabezpečení až po ovládání topení. Vzhledem k jeho zkušenostem se na něj často ostatní kolegové obrací o radu, a to jak trenéři, tak i třeba call centra. Jirka vždy rád pomůže a poradí, protože šířit dobré jméno O2 Guru a pomáhat ostatním ho prostě baví.
Související článek O2 pomohlo splnit rodině sen o bydlení
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru