Gesto desetiletí: Zvítězila naše podpora Linky bezpečí

Ve čtvrtek 23.11. proběhlo vyhlášení nejlepších dobročinných projektů realizovaných českými firmami. Moc nás těší, že Gestem desetiletí se stala Nadace O2 a její podpora krizových a asistenčních linek. Kromě Linky bezpečí Nadace O2 podporuje také Linku pro seniory a svou Linku pro neslyšící a nevidomé. Všechny tyto linky fungují díky finanční, odborné a technologické podpoře O2.

„Linku bezpečí podporujeme více než 20 let a v čase k ní přibyly i Linka pro neslyšící a nevidomé a Linka pro seniory. Pomáhat těm, kteří pomoc potřebují, považujeme za samozřejmé. Ocenění si velmi vážíme,“ říká generální ředitel O2 Tomáš Budník, který ocenění přebíral.

Z deseti dobročinných projektů, které za uplynulé desetiletí změnily tvář Česka, vybírali ten nejlepší čtenáři deníku E15 a zpravodajského webu E15.cz. Garantem ocenění je platforma pro odpovědné podnikání Byznys pro společnost.

Více o naší spolupráci s Linkou bezpečí se dočtete v tomto článku

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Ach ty školní problémy. Až deset dětí denně volá na Linku bezpečí kvůli škole.
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru