Lístky na Laver Cup přinesly radost i dětským tenisovým nadějím

Sportovní událost roku! Tam se nepochybně zařadil unikátní tenisový turnaj Laver Cup, který se uskutečnil koncem září v pražské O2 areně. Po vstupenkách se doslova jen zaprášilo a všechny tři hrací dny byla vysočanská hala zaplněná do posledního místa. Díky sponzorské aktivitě mezi společností O2 a O2 arenou mohlo CSR oddělení naší firmy nabídnout vstupenky i těm, kteří by jinak neměli žádnou možnost takovouto akci světového formátu navštívit.

Z tohoto exkluzivního zážitku se tak díky nám netěšili pouze významní klienti. Společnost O2 rozdávala radost také například věrným zákazníkům digitální televize O2 TV, kteří patří mezi pravidelné fanoušky tematického kanálu O2 TV Tenis. Soutěžit o účast na Laver Cupu mohli i zákazníci O2 na sociálních sítích. Další vstupenky pak našly uplatnění v Nadačním fondu Andrey Hlaváčkové. Přední česká tenistka a stříbrná olympijská medailistka, která rovněž působí jako influencer stanice O2 TV Sport, udělala radost rodinám a dětem zapojených do své nadace.

Velké emoce, nadšení a splnění snu, tak by se dala shrnout návštěva dětí z Pražského tenisového svazu a také z tenisového klubu HTK Třebíč. Mladé české naděje tak měly jedinečnou možnost vidět v akci třeba legendárního Rogera Federera nebo Rafaela Nadala. Některým dětem se dokonce dostalo nezapomenutelného zážitku, když si od zmíněných tenisových velikánů odnesly podepsané suvenýry.

Jak samotná návštěva malých tenistů na Laver Cupu vypadala, se můžete podívat v následujícím videu:

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Až do roku 2021 uvidíte Ligu mistrů pouze v O2 TV. Máme exkluzivní práva na všechna utkání.
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru