Chybí vám vychytaná plánovací aplikace? Zkuste Any.do

Máte problém s tím, že nic nestíháte? Odkládáte věci a úkoly na později a stále se jen vymlouváte. Tak to je pro vás jak dělaná plánovací aplikace s názvem Any.do. S touhle vychytávkou je totiž konec prokrastinace realitou.

Vývojáři hrdě označují Any.do jako novou éru produktivity. V mnohém mají pravdu a hned vás o tom přesvědčíme. Skvělé je třeba to, že se dá Any.do propojit s Google Kalendářem, stačí se jen přihlásit do svého účtu na Googlu. V appce najdete i přehled úkolů na každý den s různými verzemi upozornění. Do systému můžete zadávat i různé podúkoly, všechno je navíc flexibilní a dá se posouvat a upravovat. Již splněné úkoly pak vidíte v historii.

Určitě využijete i chytrého asistenta Any.do Assistant. Co v něm najdete? Nic překvapivého, bude vám pomáhat dokončit vaše úkoly v co nejkratším čase. Když založíte novou aktivitu, v některých případech se vám na displeji objeví modrá kruhová ikonka. Asistent se tak připomíná, že vám může pomoci. Pokud pomoct chcete, na ikonku klepněte a otevře se vám okno, ve kterém můžete rozvést váš úkol do nejmenších podrobností. „Děravá hlava“ se tak stává minulostí.

O Any.do bychom si tu mohli psát dlouho. Nejlepší je ale stejně, když si to jednoduše vyzkoušíte. Na uživatele operačního systému Android čeká plánovací aplikace zde. Vyznavači iPhonu jí najdou zde.

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Aplikace Filmborn je hit. Udělá z iPhonu klasický fotoaparát
Nahoru