Jak začít s internetem v mobilu?

Mobilní internet je součástí už všech tarifů od O2. Chcete vědět, co všechno váš chytrý telefon na síti dokáže? Máme pro vás pár tipů.

Základní objem dat vám bude bohatě stačit třeba na vyhledávání v jízdních řádech. Chcete vědět, kdy vám jede vlak či autobus? Zkuste si do mobilu stáhnout aplikaci IDOS. Pokud máte operační systém Android, najdete jí zde. Pokud máte iPhone, stáhněte si jí zde.

Pokud zrovna necestujete autobusem nebo vlakem, mohla by se vám hodit mapa s navigací. Ta vám ukáže cestu, ať už jedete autem, nebo se pěšky ztratíte v neznámém městě. Doporučit můžeme třeba Google Maps. Pro Android je stáhnete zde, pro iPhone tady.

Jste rádi v kontaktu s rodinou a přáteli? Tak to je pro vás i s menším počtem dat jak dělaný některý z komunikátorů. Zkuste například oblíbený Messenger. Zákazníci s Androidem jej najdou zde. Uživatelé operačního systému iOS si jej mohou stáhnout zde. Alternativou je například i komunikátor Whatsapp. Zákazníci s Androidem jej najdou zde. Uživatelé iPhonů zde. Stáhnout si můžete také aplikaci na příjem a odesílání e-mailů, záleží na tom, u jakého poskytovatele máte e-mailovou adresu.

Hojně využívané jsou i různé krokoměry. Pokud chcete být fit a vědět kolik kroků jste za den udělali, stáhněte si aplikaci Moves. Samozřejmě, že v této vychytané „appce“ uvidíte všechny vaše denní aktivity, jako je běh či cyklistika. Uživatelé s Androidem jí stáhnou zde. Lidé s iPhonem si jí najdou zde. Uvidíte, že vás to chytne a internet v mobilu se stane vaším každodenním pomocníkem. Jdete na to?

Další tipy na aplikace najdete v našich videích:

Fotografování:

Cestování:

Sledování noční oblohy:

 

 

 

 

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Auta jsou čím dál chytřejší, inspirují se u mobilů
Nahoru