Nový kanál o letectví v O2 TV

O2 TV nabídne od 1. srpna svým divákům nový televizní kanál UP Network. Pokračuje tím v dlouhodobém trendu, kdy naslouchá svým divákům a program přizpůsobuje jejich potřebám a přáním. Od uvedeného data jej zákazníci najdou na pozici 116 v tarifech O2 TV L, XL a O2TV AIR L a XL. Jako ochutnávkový kanál bude k dispozici na pozici 14 do 31. srpna i pro uživatele tarifu O2 TV M.

K 1. srpnu zároveň z důvodu nízké a neustále klesající sledovanosti vypínáme kanály AXN (pozice 116), AXN Black (pozice 117) a AXN White (pozice 118).

V O2 TV se dlouhodobě zaměřujeme na kvalitu programu. Neustále hledáme nové atraktivní obsahy a naopak vypínáme ty stanice, které mají extrémně nízkou sledovanost a zbytečně zabírají v programové nabídce místo. Proto představujeme unikátní kanál o letectví Up Network a vypínáme AXN,“ podotýká David Duroň, ředitel O2 TV. „Diváky O2 TV nezklameme ani v budoucnu, s nabídkou nových atraktivních televizních kanálů budeme pokračovat i nadále,“ dodává.

UP Network

UP Network je vůbec první televizní stanice v Evropě věnující se výhradně letectví, vesmíru a všemu, co se hýbe nad zemí a to 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Jedná se o kanál nejen pro fandy fascinujícího leteckého průmyslu, ale pro každého, kdo se chce dozvědět novinky, souvislosti a zákulisní informace. V rámci vysílání se mohou diváci těšit na úspěšné letecké dokumenty, kvízy, zábavné pořady i každodenní aktuální zpravodajství. Na své si přijdou také fanoušci dokumentů o cestování, které tato stanice nabízí.

Lukáš Kratochvíl Autor článku
Lukáš Kratochvíl
Související článek Až do roku 2021 uvidíte Ligu mistrů pouze v O2 TV. Máme exkluzivní práva na všechna utkání.
Nahoru