Hrady i zámky odkrývají svá dávná tajemství

Také vás nenechávají v klidu záhadami opředená místa? Legendy skryté za branami hradů a zámků jsou mnohdy daleko zajímavější a rozsáhlejší, než tušíme. A kdo by nechtěl znát jejich dávná tajemství? Vypravte se společně s námi na putování po mystických místech a podívejme se, jak se změnil život od dob králů a zámeckých pánů.

Dokumentární stanice Travel Channel přináší od dubna již třetí pokračování seriálu Záhady hradů, díky němuž můžeme nahlédnout za zdi těchto historických skvostů a odhalit tak zajímavosti, které jsou s hrady, zámky i panskými sídly spojeny. Seriál nás zavede nejen na francouzský venkov nebo skotskou Vysočinu, ale zavítá také do Česka na zámek Kynžvart. O své tajemné historky se filmaři podělili také lidé, kteří v okolí hradů bydlí či bydleli a kteří si báchorky předávají po celé generace.

SOUTĚŽ

Soutěžte s námi o 2 noci v novém zámeckém hotelu Metternich, rodinnou vstupenku do zámku a o dárkový balíček. Napište nám do komentářů na facebooku, kolikátá série pořadu Záhady hradů má premiéru 10.dubna na Travel Channel.

 

Pravidla soutěže najdete na  od.o2.cz/dozamku

Bude Vás zajímat

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Nový kanál o letectví v O2 TV
Nahoru