Recyklujte v dubnu. Na nový smartphone dostanete 700 korun

Potřebujete nový smartphone? Máme pro vás výhodnou nabídku. V dubnu recyklujeme a za starý mobil vám dáme 700 korun na nový. Slevu dostanete bez dalších závazků, prostě přinesete starý mobil a koupíte si jeden z nabídky chytrých telefonů s LTE.

Váš starý mobil může být tlačítkový nebo s dotykovým displejem, na tom nezáleží. Jedinou podmínkou je, aby fungoval. Jestli je starý rok nebo deset let, je jedno. Za telefon vám dáme slevu 700 korun na nový smartphone.

Vybírat můžete z osmi přístrojů, které jsme do recyklační akce připravili. Všechny podporují nejnovější technologii datových přenosů LTE a vždy je nabízíme za nejlepší ceny na trhu. Se sedmisetkorunovou slevou pak lepší nabídku na trhu neseženete. Akce platí od 1. do 30. dubna, nebo do vyprodání zásob. Nabídka platí pro objednávky v našem e-shopu nebo na všech prodejnách O2. V případě on-line nákupu předáte svůj zabalený starý mobil kurýrovi, na prodejnu ho přinesete.

Vybírat můžete z těchto přístrojů:

Microsoft Lumia 550 je nejlevnějším přístrojem v nabídce. Po slevě ho můžete mít za 2 295 korun. Atraktivní přístroj využívá operační systém Windows a přes nízkou cenu má dostatečný výkon. Je to právě kvůli dobře odladěnému systému.

Za necelé tři tisíce jsme pro vás připravili smartphone Lenovo A6000, který má velký pětipalcový displej, dva reproduktory a osmimegapixelový fotoaparát. Po slevě stojí toto Lenovo s operačním systémem Android 2 895 korun.

Samsung Galaxy Grand Prime VE má podobnou výbavu jako Lenovo, ale nabízí menší displej s úhlopříčkou 4,5 palce. To není nevýhoda, ne každému smartphone s velkým displejem padne do ruky a raději proto upřednostní menší přístroj. Výbava je solidní a po slevě stojí tento smartphone 3 295 korun.

Na vrcholu nabídky levných smartphonů stojí Samsung Galaxy J5. Má pětipalcový displej typu S-Amoled s výborným kontrastem a podáním barev. Třináctimegapixelový foťák pak není v této třídě standardem a najdeme ho spíš u dražších přístrojů. Samsung J5 stojí v recyklační akci po slevě 4 295 korun.

Pokud hledáte přístroj střední třídy, můžete zkusit Galaxy A3, který patří do designové řady Samsungu. Má čtyřjádrový procesor, osmimegapixelový fotoaparát, perfektní konstrukci a především 16 GB paměti. Po slevě pořídíte Galaxy A3 za 5 295 korun.

V recyklační nabídce máme druhou generaci modelu Galaxy A3 (2016), což je čerstvá novinka na trhu. Skvěle zpracovaný přístroj s tělem vyrobeným ze skla a kovu má kompaktní rozměry, displej s úhlopříčkou 4,7 palce a třináctimegapixelový fotoaparát. S 700korunovou slevou můžete mít tuto novinku za 7 795 korun.

Výkonově nejsilnějším přístrojem v naší recyklační nabídce je Lenovo P90 Pro. Je to špičkově vybavený smartphone s velkým 5,5placovým displejem a především obrovskou uživatelskou pamětí s kapacitou 64 GB. A to je opravdu nadstandardní hodnota. Fotoaparát má rozlišení 13 megapixelů. Po slevě můžete mít Lenovo P90 Pro za 5 995 korun.

Všechny přístroje z nabídky najdete zde.

 

Související článek Je opravdu každý smartphone vyrobený v Číně?
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru