Love story v O2 aneb kromě práce si našli i partnera

Většina z nás tráví v práci spoustu času, a tak není divu, že právě zde potká nové přátele, kamarády, nebo třeba i lásku na celý život. Své o tom ví i Vašek s Karolínou, kteří se seznámili v jedné ze značkových prodejen O2. Jsou tomu tři roky, co jejich vztah začal nabírat na obrátkách a nově jejich rodina nečítá už jen dva členy ale tři.

Prozradíte nám, jak konkrétně proběhlo vaše seznámení? Byla to láska na první pohled :-)?

Karolína: „Ještě jako studentka střední školy jsem měla brigádu jako hosteska. Jednou z akcí byl i hostesing právě v O2 prodejně, kde jsme vítaly zákazníky a představovaly jim naše produkty. Vašek tu pracoval také, a když jsme se poprvé viděli, hned přeskočila jiskra, že?“ směje se.

Vašek: „Je to tak. Já jsem také začal pracovat v prodejně O2 už při škole, a to na pozici konzultanta. Od této pozice jsem se pak vypracoval přes zástupce vedoucího až právě na vedoucí pozici. V době, kdy nám na prodejnu přišly pracovat hostesky, už jsem byl vedoucí a Karolína se mi od začátku líbila :-).Teď pracuji jako vedoucí nejnavštěvovanější prodejny na Smíchově a je to jízda. Pokud mluvíme o počtu zákazníků, tak nás měsíčně navštíví takové průměrné okresní město.“

Jak příběh pokračoval dál, když Karolíně skončila její krátkodobá výpomoc v prodejně?

Karolína: „O2 jako takové mě velmi zaujalo a po zkušenosti hostesky v prodejně jsem věděla, že tam chci pracovat. Viděla jsem možnost kariérního růstu a zajímavé, rozhodně ne nudné práce. Přihlásila jsem se na pozici Konzultant značkové prodejny. Začátky však nebyly jednoduché, práce byla náročná a musela jsem se otáčet, ale brzy jsem využila svého potenciálu. Nyní pracuji na druhé nejnavštěvovanější prodejně na Chodově, takže šlapu Vaškovi na paty :-).

Bavíte se doma také o něčem jiném než o práci?

Vašek: „Je složité bavit se na nějaké jiné téma, ale snažíme se. Musím se však přiznat, že si roli vedoucího občas zahraju i doma. Hlavně v případech, kdy Karča potřebuje v práci pomoci s prodejem, to pak doma secvičujeme i modelové scénky mezi zákazníkem a prodejcem“ směje se.

Jaké máte plány do budoucna?

Karolína: „Pořídili jsme si pejska a baráček, takže máme o zábavu postaráno. Svatba a děti jsou zatím ve fázi plánování. Jinak co se týče kariéry, tak bych se ráda posunula na vyšší pozici – zástupce vedoucího nebo přímo vedoucí pozici. Na jedno výběrové řízení na zástupce vedoucí jsem se již přihlásila a bohužel to nevyšlo. Cíle jsem se však nevzdala a pracuji na sobě. Když to na poprvé nevyjde, neznamená to, že se to příště nemůže podařit. Nyní už mohu říct, že to na podruhé vyšlo a od dalšího měsíce se posouvám na pozici Zástupce vedoucího značkové prodejny v Letňanech.“

Bez názvu

Vašek: „Já jsem svého cíle být vedoucí prodejny již dosáhl, nicméně je pořád kam se posouvat a co zlepšovat, takže bych chtěl zkusit výběrové řízení Area Sales Manažera. Ten má na starosti vícero prodejen a to je pro mě výzva. Stejně jako Karče mi již jednou výběrové řízení nevyšlo, ale jeden neúspěch ještě nic neznamená. Nevzdávám se a chci to zkusit znovu.“

Jestli i vy chcete své štěstí v jakékoli podobě hledat v našich značkových prodejnách, neváhejte se k nám přihlásit ZDE. Rádi vás vezmeme do našeho týmu!

Kariéra v O2

Bude Vás zajímat

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Nový kanál o letectví v O2 TV
Nahoru