OVLÁDNĚTE SPORT V MULTIDIMENZI

MD/multidimenze představuje nový způsob sledování O2 TV, první nelineární televize v České republice, která díky svým funkcím umožňuje divákům úplně ovládat a kontrolovat televizní obsah. Namísto pasivního sledování pouze podle televizního programu se totiž diváci mohou dostat do televizní multidimenze. Ta umožní sledovat několik sportovních přenosů současně, přepínat mezi různými kamerami, cokoli si zastavit, přetočit, nahrát nebo přepnout mezi různými jazykovými verzemi.

 

POPIS FUNKCÍ

 

VÝBĚR ZE ZÁPASŮ – Vyberte si sami, na který ze souběžně hraných zápasů se budete dívat

U vybraných sportovních soutěží (např. Liga mistrů), kdy se hraje více zápasů současně, se vysílají všechna utkání.  Pokud se v jeden čas potkají dvě různé soutěže, opět si můžete zvolit, který přenos budete sledovat.  V každém okamžiku si můžete vybrat ten, na který se chcete právě dívat.

VÍCE ÚHLŮ KAMER – Dívejte se na zápas pohledem, který vám nejvíce vyhovuje

U zápasů fotbalové FORTUNA:LIGY můžete, kdykoliv budete chtít, přepínat mezi různými kamerami, a sledovat tak zápas právě z toho pohledu, který vás zajímá.

ČTYŘI ZAŘÍZENÍ – Dívejte se, kde chcete a na co chcete až na 4 zařízeních

Na všechny kanály z naší televize se můžete dívat nejen tradičně v obývacím pokoji na vaší velké TV, ale i kdekoli chcete na tabletu, mobilu a nebo notebooku.

ZPĚTNÉ ZHLÉDNUTÍ – Pusťte si, co už běželo

Na jakýkoli pořad nebo film se můžete podívat až 30 hodin po jeho odvysílání.

  • Už vám nikdy nic neuteče
  • Ať zapnete televizi kdykoli, vždy najdete pořad, který vás zajímá, protože máte možnost pustit si stovky pořadů, které běželi v posledních 30 hodinách na všech kanálech
  • Pokud budete chtít, můžete snadno přeskočit reklamu rychlým přetočením nahraného pořadu
  • Můžete zastavit přehrávání, když Vás něco vyruší či jednoduše přetočit pořad o pár minut nazpět, pokud Vám třeba utekl začátek filmu

NAHRÁVÁNÍ – Nastavte si ho odkudkoli

Nahrávání můžete nastavit přes internet, z mobilu a nebo běžně přes televizní ovladač. Nahrávat můžete 100 hodin vysílání. Máte pak měsíc, abyste nahrávku viděli, než bude smazána.

ČASTO KLADENÉ OTÁZKY:

O2 TV

Na kterém programu najdu kanál O2 Sport?

Kanál O2 Sport vysílá na programu 5. HD verzi potom najdete na programu 55.

Kanál O2 Sport nemůžu v nabídce O2 TV najít.

Kanál je dostupný pouze pro majitele O2 TV, kteří si pořídili některý z nových tarifů M, L nebo XL. V případě, že máte stále některý ze starých tarifů, zavolejte na naši zákaznickou linku (tel. 800 02 02 02), kde vám s přechodem na nový tarif pomohou.

Jak si v televizi jednoduše přepnu na souběžně hraný zápas / na jinou kameru?

Všechny souběžně hrané zápasy / různé záběry kamer běží na programu 55 (resp. 56 v HD verzi).  Na obrazovce se zobrazí „mozaika“ zápasů / kamer. Pomocí šipek a tlačítka OK mezi nimi můžete přepínat. Zpět na „mozaiku“ se vrátíte tlačítkem „ZPĚT“ („BACK“).

Jsem na kanálu 55 a „mozaika“ se mi nezobrazila.

Zkuste se vrátit na jiný kanál a potom přepnout zpět na kanál O2 Sport. Pokud toto nepomůže, zkuste restartovat svůj set-top box.

APLIKACE O2 TV / O2 TV Air

Pro jaké operační systémy je aplikace dostupná?

Aplikace je dostupná pro operační systémy Android, iOS a Windows Phone.

Jaké kanály jsou v aplikaci dostupné?

O2 TV Air nabízí celkem 31 kanálů. Kromě nově připravované stanice O2 Sport získají majitelé O2 TV Air ty nejlepší sportovní kanály, které jsou dostupné na českém trhu: Eurosport, Eurosport 2, DIGI Sport 1, DIGI Sport 2, Sport1, Sport2, Sport3, Nova Sport i ČT Sport. Nabídku doplní filmové stanice AMC a Filmbox, dětské kanály Nickelodeon a Minimax, kulinářská Mňam TV nebo dokumentární Spektrum. Samozřejmostí jsou volně šířené kanály ČT1, ČT2, ČT24, ČT :D, Nova, Nova Cinema, Smíchov, Fanda, Prima, Prima Love, Prima COOL, Prima Zoom, Barrandov, Óčko a O2 Info.

Mám aplikaci O2TV Go a O2 Sport mi neběží.

Aplikaci O2TV Go jsme vylepšili a přejmenovali na O2 TV.

Pokud jste si pořídili samostatnou službu O2 TV Air (dříve O2TV Go), můžete v rámci aplikace nebo na webu www.o2tv.cz sledovat 30 různých kanálů. V případě, že se Vám kanál O2 Sport v nabídce neobjevil, stáhněte si prosím aktualizovanou verzi aplikace.

Pokud aplikaci používáte jako doplněk k velké televizi O2 TV, přesvědčte se, že máte některý z nových tarifů M, L nebo XL. Pouze ty totiž ve své programové nabídce obsahují stanici O2 Sport. Tento kanál jsme krátkodobě, ve zkušebním provozu zpřístupnili všem, ale od ostrého startu O2 Sport už je dostupný pouze předplatitelům s balíčkem M, L nebo XL. S jejich aktivací vám rádi pomůžeme na zákaznické lince 800 02 02 02.

Mám už novou aplikaci O2 TV a O2 Sport mi taky neběží.

Aplikaci průběžně aktualizujeme a ladíme, aby MD funkce bez problémů běžely skutečně ve všech operačních systémech. Prosím zkuste si aplikaci aktualizovat a poté se odhlásit a znovu přihlásit. Pokud by problém přetrvává, obraťte se prosím na naše O2 Guru na facebooku nebo nahlaste poruchu na https://poruchy.o2.cz/ .

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Celou českou fotbalovou ligu uvidíte od podzimu na O2 TV. Máme práva na všechny zápasy do roku 2022
Nahoru