Bez smartphonu jsme jako kůl v plotě. A nebo ne?

Vtipné video připravila autorka YouTube kanálu „charstarleneTV“. Za týden video posbíralo přes 12 milionů přehrání, což je výborný výsledek. A o co jde? Hlavní hrdinka si zapomene smartphone. Což je samo o sobě nepříjemné – ale v tomto případě jde o něco jiného, než že by se hlavní hrdince někdo nemohl dovolat nebo jí napsat.

Ve videoklipu si hrdinka užívá volný čas s přítelem a přáteli. Samotný smartphone jí nechybí. Jenže všichni ostatní smartphone mají a neustále ho používají. A hlavní hrdinka je kvůli tomu vlastně úplně osamocená a vytržená z party. Přítel buď kouká na internet nebo telefonuje, přátelé dělají to samé v hospodě, na koncertě i na oslavě narozenin. Mobil prostě používají všichni okolo, jen hlavní hrdinka má smůlu.

Video ukazuje, jakým fenoménem smartphony dnes jsou. Používáme je stále a při všech příležitostech. A jak jste na tom vy? Dokážete se bez smartphonu obejít? Napište nám na Facebooku nebo na Twitteru.

Bude Vás zajímat

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek 6 zaručených tipů, jak se zbavit věčných uzlů na sluchátkách
Nahoru