iPhone 12 mini pro vás máme se slevou 2000 korun a šikovným AirTagem za 1 Kč

Chcete designový kousek od Applu? Se slevou 2000 korun si můžete pořídit i nejmenší z nových iPhonů – Apple iPhone 12 mini. Zvýhodněná cena je platná na všechny tři dostupné paměťové varianty – 64, 128 i 256 GB. Verze se 64GB je tak k mání za 19 989 Kč.

Více se dočtete pod tímto odkazem.

Neztrácejte hlavu při hledání

K modelům iPhone 12 mini i větší variantě iPhone 12 navíc od nás jako dárek dostanete AirTag v hodnotě 899 korun pouze za 1 Kč. AirTag je úžasně jednoduchá pojistka proti ztrácení věcí. Připnete si jej ke klíčům nebo ho šoupnete do batohu. A hned je uvidíte na mapě v aplikaci „Najít“, stejně jako tam najdete všechna svoje Apple zařízení.

Jak to funguje?

AirTag vysílá zabezpečený Bluetooth signál. Okolní zařízení zapojená do sítě služby „Najít“ signál zachytí a nahlásí polohu vašeho AirTagu do iCloudu. Vy ji pak uvidíte na mapě v aplikaci „Najít“. Celý proces je anonymní a zašifrovaný, a chrání tak soukromí všech zúčastněných. Navíc je úsporný, takže vás nemusí trápit baterie ani datové limity.

Kde je možné si 5G vyzkoušet?

Pokrytí 5G signálem operátor stále rozšiřujeme. Tuto možnost má už 15 % obyvatel Prahy a nejrychlejší internet si užijí i cestující v metru. 5G síť je k dispozici také v Kolíně, Bílině a části Plzně. U vybraných tarifů je nyní možné vyzkoušet si 5G síť zdarma. Stačí mít 5G telefon, SIM kartu a pohybovat se v pokrytí. Více informací na o2.cz/5g.

Doručení s dopravou zdarma

Při pořízení nejen výše uvedených telefonů přinášíme řadu výhod. Telefony a další zařízení jsou k pořízení v kamenné prodejnách nebo v novém e-shopu. Navíc si zájemci sami vyberou, jak svůj nákup dokončí – doručením kurýrem až domů, rezervací nebo doručením na jednu z více než 150 O2 Prodejen. Ve všech případech získávají dopravu zdarma.

O2 Prodejny

Při pořízení na prodejně zákazníkům naši specialisté O2 Guru a konzultanti poradí s nastavením telefonu a výběrem vhodného příslušenství. Telefon zprovozní a zkopírují do něj kontakty ze starého zařízení. Nastaví v něm internet, e-mail i přístup do obchodu s aplikacemi. Odborně také nalepí ochranné sklo na displej telefonu.

Telefony si zároveň zájemci pojistí, a to jak proti mechanickému poškození, tak i proti krádeži. Cena pojistného se pak platí jednoduše s pravidelným měsíčním vyúčtováním.

 

Jakub Olšanský Autor článku
Jakub Olšanský
Pro Jakuba jsou telekomunikace koníčkem. Zajímá se o novinky, mezi které patří sítě 5G či C-Roads nebo Big Data. Rád si o těchto nových trendech povídá i s odborníky z O2, se kterými připravuje zajímavé rozhovory.
Související článek Nejlevnější 5G telefon značky Xiaomi teď dostanete u O2 exkluzivně s bezdrátovými sluchátky
Nahoru