O2 představuje supervýkonný Smart Box s Inteligentní Wi-Fi a propracovaným designem

Operátor O2 dnes uvedl na trh novou generaci vlastního, supervýkonného O2 Smart Boxu. Generační výměna prvního O2 Smart Boxu představeného v červnu 2017 se nese ve znamení optimalizace výkonu, přepracovaného designu a zlepšené bezpečnosti. O nový vzhled O2 Smart Boxu se zasloužil designér Zoltán Matuška.

Nový O2 Smart Box

 

Zapadne do každé domácnosti

Při vývoji O2 Smart Boxu se dbalo na praktičnost a neutrálnost. Matné pískování černé barvy zajistí odolnost proti otiskům prstů a zároveň se stane vizuálně nenápadným prvkem domácnosti, který zapadne vedle běžných zařízení jako je například televizor či se stane součástí vaší knihovny.

Individualizace

Sto lidí, sto chutí, tak zní známé klišé vypovídající o tom, že každému se líbí něco jiného. Proto operátor O2 přichází s možností individualizace vzhledu u nového O2 Smart Boxu. Boční stěny nového modemu se tak stanou místem, kde mohou uživatelé realizovat svůj vlastní vkus. Nabídka individualizace začíná na šesti různých potiscích bočních stěn. V průběhu roku také dorazí možnost výběru ze třech různých ciferníků na čelním displeji v rámci bezplatné aktualizace.

Krasavec nabitý funkcemi

Přednosti nového O2 Smart Boxu designem teprve začínají. Modem, Wi-Fi router a centrum pro chytrou domácnost v jednom může uživatel pohodlně ovládat z mobilní aplikace. Vylepšená Inteligentní Wi-Fi s nejmodernějším standardem Wi-Fi 6 sama vyhledává zařízení v domácnosti a dodává mu ten nejlepší možný signál, zatímco supervýkonný chipset zajišťuje datový tok až 1Gb/s.

Více informací naleznete pod tímto odkazem.

 

Jakub Olšanský Autor článku
Jakub Olšanský
Pro Jakuba jsou telekomunikace koníčkem. Zajímá se o novinky, mezi které patří sítě 5G či C-Roads nebo Big Data. Rád si o těchto nových trendech povídá i s odborníky z O2, se kterými připravuje zajímavé rozhovory.
Související článek Internetový provoz O2 překročil magickou hranici 1 Tb/s. O2 skokově navyšuje kapacitu přenosové sítě
Nahoru