Bonusy k nákupu, které vám zpříjemní každodenní život. Co takhle kávovar nebo vysavač za korunu? 

Tablety, televize nebo telefony za korunu můžete u O2 získat poměrně často. Teď ale operátor přichází s nabídkou, která tady ještě nebyla. Když si pořídíte Samsung Galaxy S23 FE dostanete k němu tyčový vysavač Samsung JET za pouhou korunu. A to není vše. Pro milovníky kávy si podobnou nabídku operátor připravil i se značkou VIVO. Při nákupu smartphonu VIVO V40 SE dostanete za korunu kávovar NESPRESSO. Tak na co čekáte? 

Elektroniku za korunu O2 rozdává poměrně často. Aktuálně můžou zákazníci k nákupu smartphonu Motorola EDGE 50 získat tablet Lenovo za pouhou korunu, stejně tak společní zákazníci O2 a Air Bank si mohou díky novému ekosystému Unity dopřát za korunu dokonce Samsung LED chytrou televizi. O tom, že O2 dělá moderní technologie dostupnější pro všechny není pochyb. Aktuálně však přichází s nabídkou, která překračuje běžná očekávání, dodává více praktičnosti do každodenního života

Chytrý tyčový vysavač Samsung za korunu 

Telefon a vysavač k tomu? Ano, čtete správě. Až do konce května mohou zájemci o smartphone Samsung Galaxy S23 FE, všech variant, získat chytrý tyčový vysavač Samsung JET 65 pet v hodnotě 8 999 korun za symbolickou jednu korunu. S jeho pomocí budete mít vaši domácnost vždy čistou a upravenou, aniž byste museli vynakládat zbytečné úsilí. Tato nabídka tak osloví jak technologické nadšence, tak hospodyňky v domácnosti. 

Za kačku také kávovar NESPRESSO  

Milovníci kávy zbystřete! Operátor O2 si pro vás připravil ještě druhou nabídku, která posune vybavenost vaší domácnosti na vyšší úroveň. K nákupu smartphonu VIVO V40 SE v černé nebo fialové barvě dostanete za korunu kávovar NESPRESSO De’Longhi Inissia v hodnotě 2 749 korun. Každé ráno přinese do vaší kuchyně vůni čerstvé kávy, která vás připraví na nový den.

Tyto dvě nabídky jsou příkladem toho, jak může spojení moderní technologie s praktickými spotřebiči zpříjemnit každodenní život. Můžete je využít pro sebe, ale také se tím zbavíte zdlouhavého přemýšlení nad vhodnými dárky pro vaše blízké.  

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Odolný smartphone a tablet za symbolickou „kačku“ k tomu? Využijte žhavé nabídky od O2
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru