Nevíte si rady, co dětem pořídit za vysvědčení? Podělíme se s vámi o tipy na výhodné moderní dárky 

S blížícím se koncem prvního pololetí se děti opět chystají převzít svá vysvědčení. A čím takové úspěchy oslavit? Můžete zvolit tradiční výlet na zmrzlinu, koupit novou hračku anebo být trochu modernější – co takhle pořídit bezdrátová sluchátka, multinabíječku, ochranné sklo nebo třeba nový telefon za samé jedničky? O2 vám s výběrem pomůže a do konce ledna vám dá na vše zmíněné slevy. 

K lednovému výprodeji oblíbených smartphonů, ve kterém si můžete koupit třeba iPhone nebo Samsung až se slevou 3 000 korun se přidává další nálož akčních nabídek. Můžete tak udělat radost nejen svým dětem za vysvědčení, ale třeba sobě nebo svým blízkým.

Telefonu už šťáva nedojde

Jedna u postele, druhá v kuchyni, další v práci a poslední je na cesty – využijte aktuální slevy 50 % na nabíječky a kabely nejen ke svým telefonům. Nabíječek totiž není nikdy dost a výmluvy na vybitý telefon už také neprojdou. Všechny produkty, na které se sleva vztahuje najdete na e-shopu O2.

Pokud potřebujete nabíjet více zařízení najednou, a to hlavně na cestách, jistě oceníte slevu 1 000 korun na multinabíječku O2 Power HUB ta vám umožní nabíjet například notebook, mobil, tablet i hodinky najednou. Má v sobě totiž dva klasické USB-A vstupy a dva USB-C. Nyní vás vyjde jen na 499 korun. Zároveň tisícovku také můžete uplatnit na oblíbená bezdrátová sluchátka O2 pods+. 

Slevu 50 % na nabíjecí příslušenství a voucher na 1 000 korun si vyzvedněte v aplikaci Moje O2 a uplatníte je v e-shopu nebo v Prodejně O2.

Odměňte pilného školáka novým mobilem 

Za lepší známky můžete své dítě odměnit třeba novým telefonem. Na modelu Motorola Moto G53 5G klesá cenovka dolů o 1 500 korun. Ve-shopu O2 si ho teď můžete pořídit za pouhých 3 489 korun. Tento telefon potěší kvalitním 50Mpx foťákem, voděodolností nebo svou bezpečností – díky službě Moto Secure si můžete vy nebo vaše dítě vytvořit tajnou složku na citlivá data a správu zabezpečení telefonu a oprávnění aplikací.

Bezpečnost na prvním místě

Slevou na telefony a nabíječky to nekončí. Do konce ledna vám v O2 Prodejně naši odborníci nalepí ochranné sklíčko na váš telefon za pouhých 99 korun. Pokud máte tedy nový telefon nebo chcete dopřát svému stávajícímu „upgrade“ tato akce je právě pro vás.  

Neváhejte ale příliš dlouho, lednový výprodej brzy končí. Všechny tyto nabídky a slevy můžete využít do 31. ledna

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Lednové slevy až 3 000 Kč na vybrané telefony. Pořiďte si nový iPhone nebo Samsung 
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru