Neomezené volání, SMS a bonus za dobití až 1000 Kč. O2 spouští novou nabídku na SIMzdarma.cz

O2 spouští novou nabídku pro předplacené karty na webu SIM zdarma. Tarif je určen zejména pro ty zákazníky, kteří mobilní služby nevyužívají pravidelně každý den, ale stačí jim spojit se jednou za čas se svými blízkými či si v případě potřeby zavolat například na úřad, k lékaři nebo se podívat do navigace. 

 

Za 25 Kč za den získá zákazník možnost do půlnoci daného dne neomezeně volat a posílat SMS do všech sítí, k dispozici má také 200 MB dat. Kredit se odečte pouze tehdy, pokud je zákazník sám aktivní, tedy pokud začne volat, posílat zprávy nebo datovat. Přijímá-li hovory nebo SMS, neplatí zákazník samozřejmě nic. V případě vyčerpání denního datového balíčku se dají další data dokoupit za 19 Kč. 

 

Ke každému dobití kreditu v hodnotě 300 Kč navíc zákazníci získají bonus 100 Kč. Bonus za dobití lze čerpat celkem 10x. Zákazníci si tak přijdou na bonusový kredit v hodnotě až 1000 Kč. 

 

SIM kartu si mohou zájemci objednat zdarma na této webové adreseDoručena jim bude bezplatně poštou v následujících 5 pracovních dnech.  

 

Jakub Olšanský Autor článku
Jakub Olšanský
Pro Jakuba jsou telekomunikace koníčkem. Zajímá se o novinky, mezi které patří sítě 5G či C-Roads nebo Big Data. Rád si o těchto nových trendech povídá i s odborníky z O2, se kterými připravuje zajímavé rozhovory.
Související článek O2 spustilo bonding. Zvýší rychlost internetu přes pevnou linku na dvojnásobek
Nahoru