Pořiďte si nový Samsung s 5G a dostanete zpět až 3 500 korun

Toužíte po novém Samsungu? Zkuste třeba S20 FE 5G. Při jeho pořízení dostanete zpátky 3 500 korun. S bonusem můžete mít v únoru u O2 exkluzivně i modely A32 a A42. Telefony vám navíc dodáme pohodlně domů s dopravou zdarma.

Zmiňovaný Samsung Galaxy S20 FE 5G má 6,5palcový Full HD+ displej a hned 3 zadní fotoaparáty (12 Mpx hlavní +12 Mpx širokoúhlý + 8 Mpx teleobjektiv; 3× optický zoom). Nechybí ani přední selfie kamera s 32 Mpx. Při jeho pořízení dostanete zpět 3 500 korun. Koupit si jej ale můžete i na splátky. Měsíčně vás tak vyjde na 490 korun.

S bonusem je k mání i nejnovější Samsung Galaxy S21 5G disponuje 6,2palcovým LTPS displejem s rozlišením FHD+ a plynulou obnovovací frekvencí 120 Hz.

Více informací o všech modelech najdete na tomto webu

Modely značky Samsung s bonusem najdete v tabulce:

 

Kde je možné si vyzkoušet 5G?

Uvedené modely podporují technologii 5G. Tu si můžete vyzkoušet na 5G síti od O2 v Praze a v Kolíně. Nově pak i ve vybraných stanicích pražského metra a přilehlých tunelech. Kompletní nabídka všech 5G telefonů u O2 je k dispozici zde. Vice se o 5G síti u O2 dozvíte na webové stránce www.o2.cz/5g.

Zařízení vám doručíme až domů zdarma

Při pořízení jakéhokoli telefonu v O2 e-shopu vám nabízíme řadu výhod. Zařízení vám dodáme pohodlně domů s dopravou zdarma. Smartphony jsou k dispozici i na splátky. Telefony si zároveň můžete pojistit, a to jak proti mechanickému poškození, utopení, tak i proti krádeži. Cena pojistného se pak platí jednoduše s pravidelným měsíčním vyúčtováním.

 

 

 

 

Jakub Olšanský Autor článku
Jakub Olšanský
Pro Jakuba jsou telekomunikace koníčkem. Zajímá se o novinky, mezi které patří sítě 5G či C-Roads nebo Big Data. Rád si o těchto nových trendech povídá i s odborníky z O2, se kterými připravuje zajímavé rozhovory.
Související článek Chcete nový mobil? Třeba si vyberete z našich nejprodávanějších kousků
Nahoru