O2 TV vstupuje do fotbalového jara. Čeká vás Liga mistrů, česká fotbalová liga i show TIKI-TAKA

Již v pátek startuje první fotbalová liga a O2 TV naváže na úspěšný podzimní model. Kompletní jarní část navíc doplní přenosy z finálových bojů nadstavbové části, která bude mít v letošním ročníku premiéru. Ve stejném rozsahu odvysíláme  také UEFA Champions League, která zvedá svou oponu v úterý 12. února.

Poprvé v historii uvidí pouze diváci stanic O2 TV Sport a O2 TV Fotbal všechny zápasy z vyřazovací části této nejslavnější fotbalové soutěže světa. V pondělí od 20.00 se fanoušci dočkají oblíbené show TIKI-TAKA, ve které moderátor Petr Svěcený přivítá například fotbalovou legendu Vladimíra Šmicera, trenéra Martina Haška nebo populárního herce Zdeňka Godlu ze seriálu Most!.

Televizní diváci již během podzimní části ocenili technologické novinky, které O2 TV přináší do českého fotbalu. Unikátní multidimenze umožňuje poprvé v historii sledovat všechny zápasy z první fotbalové ligy i UEFA Ligy mistrů. Každý si může vybrat zápas dle svých preferencí či využít možnost zpětného zhlédnutí až 7 dní. Ve FORTUNA:LIZE si pozitivní ohlasy vysloužil i statistický systém Tracab, který během přímých přenosů analyzuje výkony hráčů a týmů.

„Na podzim jsme zaznamenali mimořádný zájem o fotbalové přenosy, prakticky týden co týden docházelo k překonávání rekordů. Například souboj Viktorie Plzeň s Realem Madrid v UEFA Champions League sledovalo 200 tisíc diváků, této hranice dosáhlo i listopadové derby mezi pražskou Spartou a Slavií,“ uvedl Marek Kindernay, výkonný ředitel stanice O2 TV Sport.


„Předpokládáme, že sledovanost bude v jarní části ještě gradovat. Poprvé nabídne pouze O2 TV Sport vyřazovací část UEFA Champions League a velkou novinkou bude napínavá nadstavbová část české fotbalové ligy. Odvysíláme všechny duely z finálových bojů, chybět nebudou ani zápasy z dalších skupin,“ doplnil Marek Kindernay. Společnost O2 rovněž pokračuje v marketingových aktivitách zaměřených přímo na fanoušky. Ve spolupráci s prvoligovými kluby a Ligovou fotbalovou asociací připravilo O2 ke startu FORTUNA:LIGY zajímavou možnost vyzkoušet si sportovní přenosy O2 TV zdarma.

Tradičně v pondělí od 20.00 hodin pokračuje na O2 TV Sport zábavná show TIKI-TAKA, která má za sebou již 64 dílů. Za dva roky vysílání přivítal moderátor Petr Svěcený takřka 150 hostů ze sportovního i kulturního prostředí. „Hned první jarní díl bude stát za to. Nyní mohu prozradit, že dorazí například vítěz Ligy mistrů Vladimír Šmicer, trenér Martin Hašek nebo v současné době hodně populární herec Zdeněk Godla ze seriálu Most!,“ prozradil moderátor show Petr Svěcený.

V úterý 12. února se může každý těšit na první osmifinálová utkání hvězdné UEFA Ligy mistrů. V živých přenosech O2 TV Sport a O2 TV Fotbal se představí AS Řím s českým reprezentantem Patrikem Schickem, soupeřem jim bude portugalský celek FC Porto. Druhý duel se odehraje na legendárním Old Trafford, kde síly poměří rozjetý Manchester United s ambiciózním Paris Saint-Germain. Do úterního zápasového studia dorazí expert Karol Kisel a také Karel Poborský, bývalý skvělý reprezentační záložník, který za svoji bohatou kariéru prošel takovými kluby jako Benfica Lisabon, Lazio Řím nebo právě Manchester United. O2 TV odvysílá z UEFA Ligy mistrů kompletní vyřazovací část včetně finále.

 

 

Zdeněk Brunclík Autor článku
Zdeněk Brunclík
Nějakou tu mobilní aplikaci má v telefonu nainstalovanou každý a mnoho lidí si bez nich neodkáže život představit. Jaké jsou v této oblasti nové trendy, jaké vychytávky vám v mobilu nesmí chybět? Poradí vám O2 Guru Zdeněk „Bruno“ Brunclík, který ve firmě pracuje přes 25 let a aktuálně si libuje v produktech značky Apple. Do mobilu si nejčastěji instaluje aplikace pro fitness a zdravý životní styl, protože posilování je jeho celoživotní vášní. V O2 Guru týmu ho přezdívají Q, podle Quartermastera z Jamese Bonda, protože shání nejrůznější HW vybavení na O2 akce, roadshow a eventy. Zajímá se také o 5G a svět rozšířené a virtuální reality.
Související článek Mistrovství světa v rallye zůstává na obrazovkách O2 TV Sport
Nahoru