Pět důvodů, proč krýt záda (a displej) svému smartphonu

Je nám tak blízko. Bereme si ho do postele, do vany, vedle talíře, na cesty… a rozhodně nestál zrovna málo. Nechat telefon úplně „nahý“ – bez krytu nebo tvrzeného skla – je čirý hazard. Máme pro vás 5 důvodů, proč ho „obléct“.

Může mu to náramně slušet

Na našem webu si totiž můžete vytvořit kryt s vlastním designem. A kdo jiný má vytříbenější vkus, než vy? Pejsci, děti, oblíbené týmy, zamilované fotky…fantazii se meze nekladou.

Ušetříte za pojištění

S bytelným krytem a tvrzeným sklem ušetříte za pojištění, protože se z vašeho mobilu stane Terminátor, který přežije všechny nárazy. A věřte nám, že pádů ho čeká hodně.

Stop pavoukům a škrábancům

Že máte moderní verzi arachnofobie? Strach z „pavučin“ na displeji odpadá s tvrzeným sklem, které vám navíc naši O2 Guru na prodejně za symbolickou 1 korun nalepí.

Chytrý, ale křehký

Asi to znáte – génius obvykle není žádný tvrďák. Einstein, Hawking, supertenký smartphone – to jsou všechny případy geniálního softwaru v křehké schránce. Obalte je proto do pořádného krytu!

Máte starší model

Nejspíš si říkáte – kdo by chtěl chránit starší model? No přece ten, kdo chce rafinovaně zakrýt, že má tak trochu archivní kousek. A až trochu našetříte, zaprášenou Nokii 3310 uložte do trezoru a vybavte se novým parádním smartphonem.

Sečteno a podtrženo, ochrana telefonu se zkrátka vyplatí. Jednorázová investice pár stovek vám totiž může zachránit i desítky tisíc za rozbité displeje vlajkových telefonů. Tak rychle do krytu!

Související článek V rámci Black Friday navyšujeme vánoční bonus až na sedm tisíc korun
Nahoru