Čtyři tipy na čtyři adventní víkendy. Užijte si předvánoční čas naplno

Přesně za měsíc již budeme chystat vánoční prostírání, péct kapra a užívat si vánoční pohodu se svými nejbližšími. Ale to předbíháme. Nyní je ještě listopad a čtyři adventní víkendy nás teprve čekají. Přinášíme vám proto tipy, jak si je pořádně užít.

První adventní víkend: Vyhněte se stresu a nakupte předem

Přecpané obchodní domy. Dlouhé fronty u pokladen. Vybírání dárků na poslední chvíli. Asi každý z nás někdy podobné nepříjemné situace před Vánoci zažil. Vyhněte se proto stresu a spěchu, které předvánoční čas někdy doprovází, a nakupte dárky pod stromeček už nyní. Budoucí já vám poděkuje.

A když už nakupovat, tak proč ne rovnou ve slevě? Přeci jen jsou Vánoce finančně náročná záležitost, a proto se každá ušetřená koruna počítá. Například zákazníci O2 mohou díky vánoční kampani využít slevovou tisícikorunu, kterou dostali za každou používanou službu. Navíc do konce listopadu platí Black Friday akce, která tyto tisícovky ještě násobí!

Můžete tak namísto jedněch sluchátek O2 Pods koupit se slevou dvoje a darovat tak moderní bezdrátová sluchátka jako dárek. Po uplatnění slevy jedny O2 Pods vyjdou na bezkonkurenčních 299 korun. Více o Black Friday i slevách najdete na stránkách společnosti O2.

Druhý adventní víkend: Vánoční přání pro rodinu i přátele

Kromě vánočních dárků můžete své milované obdarovat i něčím opravdu od srdce. Vraťte se zpátky k tradičním vánočním přáním, které můžete rozeslat své rodině či přátelům, protože výhod to má hned několik.

V dnešní době, která je nakloněná digitalizaci a modernizaci, není nic romantičtějšího než dopisy. Vykouzlete svým blízkým úsměv na tváři, když otevřou poštovní schránku a najdou v ní vlastnoručně vyrobené přání. Při kreativní činnosti se skvěle pročistí mysl a dostaví se i psychické uvolnění napětí. Přizvěte k výrobě své kamarády, děti nebo prarodiče a uspořádejte vlastní malý workshop. Společně strávený čas tak bude příjemným rozptýlením zimního odpoledne.

Internet je plný návodů, které vám poradí, jak takové vánoční přání vyrobit. S dětmi můžete zkusit vybarvit klasické omalovánky, které poté vystřihnete a přilepíte na tvrdší čtvrtku. Sami se pak můžete pustit do elegantních origami výtvorů, které nadchnou svou precizností i půvabem. Projevit se mohou i umělecké duše, kterým se zkrátka meze nekradou. Přestože každé přání je jiné, jedna věc je spojuje. Udělá radost každému, kdo jej objeví v poštovní schránce.

Třetí adventní víkend: Vánoční atmosféru vykouzlí i procházka

Štědrý večer už je téměř za rohem a chlad štípe do tváře. Nezamrzněte ve vyhřátých domovech a vyrazte na procházku zimní přírodou, která v prosinci dýchá speciální atmosférou. Po chladivé procházce vám měkká a huňatá deka bude připadat teplejší než kdy jindy. Poznejte krásy zamrzlého parku i jiných přírodních krás.

Čtvrtý adventní víkend: Oslaďte si domácí pohodu

A u jídla a pití zůstaneme i poslední adventní víkend, protože jak se říká: láska prochází žaludkem. A právě láska a radost jsou emoce, které by měly Vánoce doprovázet. Uspořádejte ve své kuchyni malý odpočinkový dýchánek se svými přáteli, pusťte si vánoční koledy a prolistujte kuchařku. Vyberte si recept na cukroví, likér nebo sušenky a zábava může začít.

Proč třeba nezkusit upéct cookies, oblíbenou americkou sušenku s neodolatelnou čokoládou? Téměř vše potřebné vždy najdete ve své kuchyni a výsledek je zkrátka neodolatelný. Kromě zmiňované čokolády skoro ve všech receptech budete potřebovat i špaldovou a polohrubou mouku, máslo, mléko vajíčko, cukr a kypřící prášek. Postup je jednoduchý a čerstvě upečené sušenky provoní váš domov.

Také už se nemůžete dočkat Štědrého večera? Již tento víkend je první adventní neděle, takže neváhejte a naskočte na vlnu předvánoční atmosféry.

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Internet na velkých akcích je jako oblek šitý na míru 
Nahoru