Lyžařská sezóna ve znamení slev. Získejte skipasy i startovné na běžkařské závody levněji

Lyžařská sezóna v Česku je v plném proudu. Ať už jste propadli bílé stopě a zamilovali jste si běžky nebo raději dáváte přednost sjezdovému lyžování, letos si můžete přijít na své. Pro všechny zákazníky operátora O2 je lyžařská sezóna až do 31. března ve znamení slev a speciálních akcí. A kde výhodné nabídky najdete? V aplikaci Moje O2!

Lyžovat levněji můžete hned ve 4 skiareálech Snowhill. Slevy na skipasy se pohybují podle zvolené varianty od 50 do 150 Kč a využít je zákazníci O2 mohou v areálech Bubákov (Herlíkovice), Šachty (Vysoké nad Jizerou), Kamenec (Jablonec nad Jizerou) a Mariánky (Mariánské Lázně). Uplatnit je lze až do konce lyžařské sezóny, tedy do 31. března.

Slevu 20 % na startovné v rámci série závodů v běžeckém lyžování Stopa pro život pak Moje O2 přináší těm, které více lákají běžky. Na výběr je z 5 termínů v 5 lokalitách. První závod je naplánovaný už na 15. ledna v Novém Městě na Moravě. O 14 dní později – o víkendu 29. a 30. ledna zavítá Stopa pro život v rámci závodu O2 Jilemnická 50 do Roudnice – Jestřabí v Krkonoších a v únoru pak na Boží Dar v Krušných horách. V březnu se série závodů uskuteční na šumavskou Kvildu a nakonec také zavítá do Svatého Petra ve Špindlerově Mlýně. Zde proběhne i slavnostní vyhlášení celkových výsledků.

Závody jsou určeny pro širokou veřejnost, pro všechny výkonnostní i věkové kategorie. Pro děti je navíc startovné na všech dětských závodech, kromě Krkonošské 70, zcela zdarma a všude na ně čeká startovací balíček. Víkendy plné sportovního vyžití si tak mohou plnými doušky vychutnat celé rodiny. Připraveny budou nejen perfektní stopy, ale také bohatý doprovodný program i servis pro závodníky v zázemí i na trase.

Slevové kódy si může každý zákazník O2 stáhnout v aplikaci Moje O2 a jednoduše uplatnit při nákupu skipasu nebo startovného.

Na všech akcích najdete ve vybraných termínech také O2 chill-out zónu s našimi O2 Guru, kteří budou poskytovat tradiční technologický servis, půjčovat powerbanky, nabízet čaj na zahřátí a nedílnou součástí bude vyhlašování soutěží o O2 Pods. A ve skiareálech Snowhill bude k dispozici i testování sjezdových lyží HEAD.

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Internet na velkých akcích je jako oblek šitý na míru 
Nahoru