Pomáháme stavět sny, aneb když se technologie spojí s designem

Už dávno neplatí, že do designově vybaveného bytu musíte investovat desítky tisíc. Stylový nábytek a doplňky seženete v prodejnách s nábytkem nebo na e-shopech i za několik set korun. A díky našemu příslušenství vám moderní byt technologické prvky jako modem nebo set-top-box nebudou kazit, ale naopak jeho interiér krásně doplní. Přesvědčit se o tom můžete i v aktuální sérii pořadu Jak se staví sen na TV Prima, které jsme partnerem.

Vybrané rodiny se ve svých proměněných bytech dočkají kromě nového nábytku také kvalitního připojení k Internetu HD, spousty pořadů v O2 TV nebo vychytávek chytré domácnosti v čele s naším O2 Smart Boxem. Ten v sobě propojuje nejvýkonnější modem na trhu, WiFi router a řešení pro připojení chytré domácnosti.

Moderní doplněk do každé domácnosti

„Chtěli jsme vytvořit zařízení s elegantním designem, který je dostatečně atraktivní na to, aby si ho zákazníci umístili vedle televize v super moderním bytě či domě a zároveň dostatečně univerzální, aby obstál v běžných interiérech,“ popisuje designér Martin Tvarůžek, který spolupracoval s českými i zahraničními výrobci na vývoji desítek produktů prodávaných po celém světě. Modem tak nemusíte nikde schovávat, díky čemuž vysílá wifi signál po celém bytě.

To, že je O2 Smart Box dotažený do posledního detailu nejen technologicky, ale také vizuálně, potvrdilo i zvláštní uznání kurátorů a odborné poroty za produkt na mezinárodním festivalu Czech Design Week.

První kroky k chytré domácnosti

O2 Smart Boxu můžete navíc jednoduše a bez jakéhokoli vrtání připojit senzory pro chytrou domácnost. Ty můžete ovládat odkudkoli pomocí jednoduché mobilní aplikace a zvládnete to i v případě, že zrovna nejste technický typ. Na dálku si tak můžete zapnout topení, aby vás při návratu domů čekal vyhřátý byt nebo vypnout zásuvku, když si nebudete jistí, zda jste ráno vypnuli žehličku. Před nezvanou návštěvou váš byt zase uchrání senzory na okna a dveře.

O2 TV pro programem pro každého

Rodinám v pořadu Jak se staví sen věnujeme například náš set-top-box s přístupy k digitální televizi O2 TV. V té si díky pestré programové nabídce najde to své každý člen rodiny. Televizi je možné sledovat na čtyřech zařízeních současně, takže zabaví každého člena rodiny. Své oblíbené pořady navíc už nikdo nemusí složitě hledat. S naší úvodní obrazovkou Moje menu je totiž mají přehledně před sebou hned po spuštění O2 TV.

To, zda se i díky našim produktům povedlo rodinám splnit jejich sen o bydlení, můžete sledovat každé pondělí ve 21:35 na TV Prima, ve zpětném zhlédnutí naší O2 TV a nebo v online archivu Primy. Třeba v pořadu najdete také inspiraci pro úpravu svého bydlení.

 

Související článek O2 pomáhá stavět sny. Každé pondělí na TV Prima.
Nahoru