O2 pomáhá stavět sny. Každé pondělí na TV Prima.

Ode dneška můžete každý pondělní večer na TV Prima sledovat další sérii oblíbeného pořadu Jak se staví sen. A tentokrát u toho nebudeme chybět ani my. O2 se totiž stalo hlavním partnerem aktuální série tohoto pořadu. Vybrané rodiny se tak ve svých proměněných bytech dočkají kromě nového nábytku také kvalitního připojení k Internetu HD, spousty pořadů v O2 TV nebo vychytávek chytré domácnosti v čele s naším designovým modemem O2 Smart Box.

Pořadem bude každé pondělí večer provázet moderátorka a modelka Iva Kubelková spolu s ostřílenými designéry, kteří musí během pouhých pěti dnů proměnit jejich příbytky v rodinné domy a byty snů.

My v pořadu ukážeme, že technologické vychytávky a designové příslušenství si může užívat každý člen domácnosti – i ten, který se ve světě technologií vůbec neorientuje. Rodinám věnujeme například náš set-top-box s přístupy k digitální televizi O2 TV. V té si díky pestré programové nabídce najde to své každý člen rodiny. Televizi je možné sledovat na čtyřech zařízeních současně, takže zatímco děti sledují pohádky na tabletu, máma může koukat na seriál na svém notebooku a táta v obýváku sledovat fotbal v televizi. Své oblíbené pořady navíc už nikdo nemusí složitě hledat. S naší úvodní obrazovkou Moje menu je totiž mají přehledně před sebou hned po spuštění O2 TV.

Připojení k Internetu HD po celém domě nebo bytě zajistí náš designový modem O2 Smart Box, který loni získal ocenění na prestižním festivalu Czech Design Week. Navržený je tak, aby zapadnul do každé domácnosti – ať už se jedná o klasický panelákový byt nebo sídlo v moderní novostavbě. Modem navíc slouží jako vstupní brána do chytré domácnosti – bezdrátově, tedy bez jakéhokoli vrtání, si k němu můžete připojit třeba senzor na zabezpečení dveří a oken, chytrou zásuvku, povodňové čidlo nebo kouřový senzor.

To, zda se i díky našim produktům povedlo rodinám splnit jejich sen o bydlení, můžete sledovat každé pondělí večer na TV Prima a také v jejím videoarchivu. Třeba v pořadu najdete také inspiraci pro úpravu svého bydlení.

 

Jiří Řezáč Autor článku
Jiří Řezáč
Společně s O2 Guru Ambasadory realizuje všechny O2 eventy a roadshow po celé republice. Nejčastěji na akce táhne za svým autem O2 Guru karavan, se kterým již za ty roky najezdil tisíce kilometrů – a to bez nehod. Jirka je ve firmě již od začátku Eurotelu a zažil zrod všech technologií, produktů a řešení. Baví ho všechny technologické novinky, wearables i chytrá domácnost. Vždyť na O2 Smart Boxu a jeho řešení chytré domácnosti má zařízený celý dům, od zabezpečení až po ovládání topení. Vzhledem k jeho zkušenostem se na něj často ostatní kolegové obrací o radu, a to jak trenéři, tak i třeba call centra. Jirka vždy rád pomůže a poradí, protože šířit dobré jméno O2 Guru a pomáhat ostatním ho prostě baví.
Související článek O2 Smart Box získal ocenění na Czech Design Weeku
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru