Do kin míří povedená komedie Věčně tvá nevěrná, se Sašou Rašilovem a Lenkou Vlasákovou

O2 je partnerem nové filmové komedie režiséra Milana Cieslara s názvem Věčně tvá nevěrná. Snímek, který má premiéru 22. února, se může pyšnit řadou českých hereckých hvězd.

Na plátně se představí stále skvělý Saša Rašilov v roli Josefa a nestárnoucí Lenka Vlasáková, která ztvárnila jeho manželku Milušku. Miluška učí aerobik a svého manžela i dospívající dceru neúnavně zahrnuje péčí. Josef svou ženu miluje, má ale slabost i pro mladší ženy. Jejich manželství se tak spolu s Josefovým krachujícím nakladatelstvím, pomalu řítí do záhuby. Záchranu jejich vztahu má proto zajistit teta Marta, kterou skvěle zahrála Vilma Cibulková.

 

 

Režisér filmu Milan Ciesler tak po úspěšném filmu Život je život, pokračuje v komediálním žánru. „Je to o páru, který prochází manželskou krizí, jsou spolu 25 let. Já sám jsem ve věku, kdy těmto problémům rozumím, možná jsem si i něčím podobným také prošel. Autor se na to dívá z jistého nadhledu, s humorem asi třicet centimetrů nad realitou, ale na konci je vzkaz, lidsky srozumitelný,“ podotýká režisér. A jak na natáčení vzpomíná Saša Rašilov? „Nejvíc jsem si „užil“ skok do krabic − což pro nezasvěcené znamená, že pád z výšky se ve filmu řeší pomocí speciálních vynálezů, v tomto případě papírových krabic naskládaných na sebe,“ uvádí oblíbený divadelní a filmový herec.

Pro všechny filmové fanoušky, kteří si chtějí užít kino v pohodlí domova, má O2 připraveno více než 1000 snímků v O2 Videotéce, kde si vybere opravdu každý. Přehled všech nabízených titulů a více informací najdou zájemci zde.

Jakub Olšanský Autor článku
Jakub Olšanský
Pro Jakuba jsou telekomunikace koníčkem. Zajímá se o novinky, mezi které patří sítě 5G či C-Roads nebo Big Data. Rád si o těchto nových trendech povídá i s odborníky z O2, se kterými připravuje zajímavé rozhovory.
Související článek Podnikáte? Zapojte se do projektu Odvaha za milion a ulovte si pro svůj byznys finance na reklamu, služby od O2 nebo třeba odborný mentoring
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru