Oslavte s námi páté narozeniny programu O2 Extra výhody a vyhrajte hodnotné ceny

Svět plný zážitků a slev pro naše zákazníky – Extra výhody, slaví letos už páté narozeniny. Pojďte je spolu s O2 rozjet ve velkém stylu. Chceme vás totiž odměnit. Zapojte se do soutěže o desetitisícové vouchery a další hodnotné ceny.

Pro milovníky módy jsou připraveny třeba slevové kupóny do prodejen značek C&A či Levis v hodnotě 10 tisíc korun. Sportovci zase ocení vouchery ve stejné výši do prodejen Intersport. Vyhrát ale můžete i naší službu O2 TV XL na rok úplně zadarmo v hodnotě 12 tisíc korun či O2 TV L na půl roku zdarma v hodnotě 3 tisíce korun. Vyznavače chytrých hodinek zase zaujme možnost získat  smartwatch Samsung Gear Fit2 v hodnotě 4999 korun. Přehled všech možných výher najdete zde.

A jak se do soutěže zapojit? Je to jednoduché, stačí v období od 2. do 15. října čerpat jakoukoliv výhodu na webové stránce www.o2extravyhody.cz. 17. října, v den výročí vylosujeme hned 25 výherů. Do slosování bude každý účastník zařazen vždy jednou a každý může získat maximálně jednu výhru. Výsledky budou uveřejněny 17. října zde. Více informací naleznete v pravidlech soutěže.

Slevový kód lze vygenerovat na internetových stránkách programu www.o2extravyhody.cz či v aplikaci pro chytré telefony, nebo zasláním SMS zprávy na telefonní číslo 999 009 s klíčovým slovem, které je dané výhodě přiřazeno a je umístěné na plakátu v prodejně partnera, který má aktivní výhodu. Podstatné ale je, že i bez zmiňované soutěže díky O2 ušetří každý. Tak neváhejte a běžte si vybrat svojí slevu.

EV-narozky_banner_intranet_300x400px

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Extra výhody bodovaly v soutěži Internet Effectiveness Award
Nahoru