Balónková certifikace – Internship letí dál

Již po páté se na konci léta uzavřela dvanáctiměsíční stáž pro vysokoškoláky, Internship program. A spolu se školním rokem začal další, letos již šestý ročník.

Internship 2016/17 – nejvíce získaných talentů
Čerstvě ukončený ročník má skvělou bilanci. Ze 40 vysokoškoláků jich přes 70 % pokračuje dále v O2. A to formou brigády, protože ještě studují, nebo rovnou na hlavní pracovní poměr. Setrvat byla podle většiny jasná volba. Nejvíce si cení kolektivu, osobního rozvoje a kontaktů, které jim program přinesl.

Poslední srpnový týden studenti převzali certifikáty a vypustili modré balónky přání, na které napsali svá kariérní přání a sny. Držíme palce, ať se jim většina vyplní.

Ukončení Internship programu 2016/2017

Ukončení Internship programu 2016/2017

Internship 2017/18 – právě na startu
Další třicítka mladých posílila O2 řady před pár dny. Kromě řady tréninků projdou i školením na systémy a procesy, aby měli všechny informace rychle po ruce. A pak je již čeká získávání zkušeností a samotná práce v jednotlivých útvarech, kde prošli výběrovým řízením.

„Účast v programu je pro mě jedno z těch lepších rozhodnutí, které jsem zatím udělal.“

„Oceňuji přístup O2 k mladým lidem. Měl jsem možnost získat první relevantní praxi pro budoucí zaměstnání.“   

(Z anonymního dotazníku)

– Aneta, #O2žije  –

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Co kdyby vás vaše práce rozvíjela a posouvala dál?
Nahoru