Co kdyby vás vaše práce rozvíjela a posouvala dál?

 Co kdyby vás vzdělávání bavilo? Co kdybyste měli práci, kde budete moci rozvíjet svůj potenciál a vzdělávat se zábavnou formou?

Obohacovat se novými zkušenostmi, nabírat nové znalosti a získávat cenné rady je nedílnou součástí našeho pracovního života. Vzdělávání zaměstnanců podporujeme i u nás v O2. Pryč jsou doby, kdy zaměstnancům nejvíce záleželo na mzdě. Daleko důležitější roli hraje vzdělávání a možnost rozvoje. V práci vás to zkrátka musí bavit. V O2 jdeme na vzdělávání trochu jinak. Místo úmorného sedění v zasedačce vás čeká inspirativní a moderní vzdělávání.

Přidáte se k nám?

Našim hlavním heslem je INSPIRACE. Vzdělávání už není jen o nudném a několikadenním poslouchání školitelů. Plošným programům odzvonilo a v O2 vás naopak čeká vlastní výběr toho, v čem se budete chtít rozvíjet a tak profesně i osobnostně růst. Naši zaměstnanci mají možnost vybírat z nejlepších kurzů vedených externími lektory, kteří jsou špičkami ve svých oborech. Kromě toho nabízíme i kurzy vedené interními trenéry. Tím se ostatně může stát každý zaměstnanec, který je zkušený v dané oblasti a chce se se svými znalostmi podělit s ostatními. V O2 vás čekají zajímavá setkání s inspirativními osobnostmi z různých oborů. Kdo z vás měl ve své aktuální práci možnost debatovat s olympijskou vítězkou v běhu na lyžích Kateřinou Neumannovou nebo se zakladatelem společnosti Social Bakers Janem Řežábem?

Vzdělávání a rozvoj jsou na každém z nás. V O2 se však snažíme zaměstnance maximálně podporovat a inspirovat. Každý z nás má přístup do O2 Active s nabitým kreditem na nákup elektronických knih či odborných časopisů. Je jen na vás, co si stáhnete do svého mobilu či počítače.

Zdá se vám to málo?

A co takhle mezifiremní setkávání, kde si můžete vyměňovat zkušenosti s kolegy z jiných firem nebo mezifiremní mentoring? Rádi pracujete s mladými lidmi? Předejte jim zkušenosti a zapojte se jako zaměstnanec O2 do programu Smartup. Dostanete svůj tým mladých lidí, kterým pomůžete s jejich projektem a povedete je správným směrem.

Možnosti vzdělávání v O2 jsou neomezené. Přesvědčte se sami a přidejte se k nám na www.chcidoo2.cz

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Internet na velkých akcích je jako oblek šitý na míru 
Nahoru