#bavinaspomahat

Teambuilding pro dobrou věc je skvělá alternativa ke klasickým stmelovačům týmu a v O2 má velkou oblibu. Vyrazit z kanceláře stavět plot, natřít zeď nebo nakrmit rejnoka, to je jen zlomek toho, co můžete na těchto akcích zažít.

Nadace O2: Teambuilding pro dobrou věc - ZOO Chleby (17.5.2017)

Nadace O2: Teambuilding pro dobrou věc – ZOO Chleby (17.5.2017)

Nadace O2 nabízí teambuildingy pro dobrou věc již 10 let. Za tu dobu se konalo 107 akcí a zapojilo se téměř 4 tisíce zaměstnanců. Ti věnovali na 30 tisíc hodin své práce, aby pomohli druhým. Mají tak skvělou možnost poznat se trochu jinak s kolegy, se kterými se potkávají denně v práci či na poradě. Společně staví odvodňovací systémy, myjí okna, pomáhají ochráncům přírody či udržují historické tvrze. Účastníci oceňují právě možnost s týmem absolvovat netradiční a smysluplný den a nahlédnout trochu do jiného světa – do neziskového sektoru.

Jednou z posledních akcí v duchu #bavinaspomahat byl i teambuilding pro stážisty z Internship programu. Studenti, kteří jsou v O2 na roční rozvojové stáži, pomáhali v ZOO Chleby se sázením stromků, odklízením dřeva, ale i kydáním bobků. Odměnou jim byla soukromá prohlídka ZOO s možností pohlazení geparda i jízdou na bezva vozítku. Interni jezdí na teambuildingy s Nadací O2 každý rok a jejich výjezdy patří mezi nejoblíbenější akce z celého programu. „Je to hezká kombinace týmového zážitku, pocitu z dobře odvedené práce a cílené pomoci konkrétní neziskové organizaci. Neziskovky často nemají kapacity na některé práce. Proto rádi využívají firemních dobrovolníků, díky kterým se potřebné práce udělají mnohem rychleji. Navíc si při fyzické námaze můžete krásně vyčistit hlavu,“ říká Martina Holková z Nadace O2.

Nadace O2: Teambuilding pro dobrou věc - ZOO Chleby (17.5.2017)

Nadace O2: Teambuilding pro dobrou věc – ZOO Chleby (17.5.2017)

Pokud si chcete v práci občas zaskočit na teambuilding a mít navíc dobrý pocit, zkuste naše volná místa. Navíc hledáme talentované vysokoškoláky do Internship programu, seznam volných stáží naleznete ZDE.

– Aneta, #O2žije  –

 

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Buďte kariéristi!
Nahoru